Laden reviews...
84 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering en kleding van goede kwaliteit, met vriendelijke en professionele service. Het bestelproces wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Ook retouren worden over het algemeen netjes afgehandeld en opgelost. De algehele indruk is positief en betrouwbaar.
De geleverde polo was duidelijk gedragen, flinke parfumgeur en gekreukt. Positief is wel dat ik zonder morren mn geld terug kreeg.
Beveelt niet aan
11 July 2026
Egbert
Assen
Zeer snelle levering. Ruime keus en kwaliteit!
12 June 2026
Max
TIEL
zeer correct en snel
9 June 2026
Gerben
Achel
Een aantal items in sale besteld. Helaas bleek mijn maat niet meer beschikbaar te zijn. Een snelle reactie met pro actief een passend alternatief.
5 June 2026
Ted
Veenendaal
Snel en duidelijk , goede prijs kwaliteit verhouding
4 June 2026
Marcel
Voorhout
Goede kwaliteit polo
2 June 2026
Bert
Kaatsheuvel
Ervaring is goed! Was iets verkeerds gegaan met bestelling maar hebben toen gelijk reactie gegeven en mocht ik wat uitkiezen vanuit de nieuwe collectie
1 June 2026
Edwin
Zoetermeer
Kleding is van goede kwaliteit,ook wel aan de prijs.Vergeleken met andere kleding merken geniet Genti mijn voorkeur.
1 June 2026
Klaas
SCHOONEBEEK
Snelle levering, kwaliteitsproducten
31 May 2026
Jörgen
Veldhovrn
Zeer prettig, goede en snelle service
18 May 2026
Frank
Doesburg
16 May 2026
Arno
Dieren
De bestelling en verdere levering was perfect.
15 May 2026
Henk Jan
Maarheeze
Goede service en goed retourbeleid.
11 May 2026
Peter
Klundert
Snel en netjes geregeld
6 May 2026
Hein
Wierden
Snelle en goede levering van kwaliteit kleding
6 May 2026
John
Best
Bestellen via Genti gaat altijd makkelijk en de levering gaat snel. Goede service!
3 May 2026
Cyril
Kerkrade
Mooie broeken snelle levering
29 April 2026
Rieneke
Oosterend
Goede kwaliteit en snelle levering
24 April 2026
Anke
Eindhoven
Zeer goede kwaliteit en snelle service. Absoluut een aanbeveling om Genti kleding aan te schaffen.
7 April 2026
Bas
Zaltbommel
Precies wat ik ervan verwachtte. Prima shirtje
30 March 2026
Rene
Eindhoven
Duidelijke website met duidelijke maatvoering, deze gebruikt voor bestellen en super snelle levering.
25 March 2026
Simon
Kruiningen
Was teleurgesteld in de bestelling maar na contact opgenomen te hebben is het keurig en netjes opgelost
14 March 2026
Joke
Schagen
Hoi Joke,
Wat ontzettend vervelend om te horen. We gaan contact met je opnemen om het op te lossen.
Groeten, Team Genti
8 March 2026
Raul
Tilburg
Maat was nabestelling niet beschikbaar in magazijn. Dat is uitstekend opgelost! Dank daarvoor!
4 March 2026
C
Almere
Al jaren, koop ik mijn kleding bij dit merk en eigenlijk is alles top, kwaliteit, service, uitstraling. Zeker aan te raden
4 March 2026
Dennis