Laden reviews...
75 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering en kleding van goede kwaliteit, met vriendelijke en professionele service. Het bestelproces wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Ook retouren worden over het algemeen netjes afgehandeld en opgelost. De algehele indruk is positief en betrouwbaar.
Mooie broeken snelle levering
29 April 2026
Rieneke
Oosterend
Goede kwaliteit en snelle levering
24 April 2026
Anke
Eindhoven
Zeer goede kwaliteit en snelle service. Absoluut een aanbeveling om Genti kleding aan te schaffen.
7 April 2026
Bas
Zaltbommel
Precies wat ik ervan verwachtte. Prima shirtje
30 March 2026
Rene
Eindhoven
Duidelijke website met duidelijke maatvoering, deze gebruikt voor bestellen en super snelle levering.
25 March 2026
Simon
Kruiningen
Was teleurgesteld in de bestelling maar na contact opgenomen te hebben is het keurig en netjes opgelost
14 March 2026
Joke
Schagen
Hoi Joke,
Wat ontzettend vervelend om te horen. We gaan contact met je opnemen om het op te lossen.
Groeten, Team Genti
8 March 2026
Raul
Tilburg
Maat was nabestelling niet beschikbaar in magazijn. Dat is uitstekend opgelost! Dank daarvoor!
4 March 2026
C
Almere
Al jaren, koop ik mijn kleding bij dit merk en eigenlijk is alles top, kwaliteit, service, uitstraling. Zeker aan te raden
4 March 2026
Prachtige pantalon
12 February 2026
Sander
Tilburg
Wat betreft de verkoop en levering heb ik geen opmerking. Duidelijke communicatie via email, tijdig etc. etc. Echter inzake een retour gezonden artikel heb ik geen enkele communicatie ontvangen vanuit Genti. Ook geen info omtrent de retour als ik inlog in mijn account op de website. Hierdoor ging ik twijfelen of de retour wel verwerkt was. Dit was het geval en ik heb mijn geld retour ontvangen. Doch enige communicatie hierover was wel gewenst geweest.
10 February 2026
Robert
Ettten-Leur
Ik koop al jaren de kleding van Genti. De kwaliteit is eigenlijk te goed. Je verslijt het bijna niet
4 February 2026
Jack
Drunen
Koop aan een aantal jaren GENTI en ben erg tevreden over de kwaliteit en prijzen. Ga zo door
28 January 2026
Joan
Middelburg
Snelle levering, goede klantenservice en goede service
25 January 2026
Marco
Harderwijk
Hele goede klantservice, snelle reactie en duidelijke oplossing
19 January 2026
Goede en snelle service.
16 January 2026
Rajko
Roermond
Problemen netjes en snel opgelost.
12 January 2026
Stefan
Valkenswaard
Kleding is uitstekende kwaliteit, en bezorging ook gewoon goed verzorgd!
12 January 2026
Bas
Eindhoven
Vooral de Cooldry items zijn geweldig. Verpakking en levering ook top. Alleen Post-NL zet bestelling met waarde zomaar bij de voordeur neer!!!
9 January 2026
Ron
Boxmeer
Genti is in 1 woord te vatten als kwaliteit, de kleding is van de beste kwaliteit, de service is van uitstekende kwaliteit, de website is perfect en ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Fantastisch merk, ik ben er al jarenlang erg blij mee.
Etienne
Raymond
Maarssen
Lekker warm
Jack
Volendam
Mooi hemd en snel verstuurd
27 December 2025
Charlotte