Snel, goed en vriendelijk! Een vet compliment!

Duidelijke website. Goede omschrijving. Makkelijk te bestellen. Snelle, vriendelijke communicatie. Bij de aflevering een aardige, meewerkende chauffeur. Product voldoet aan de beschrijving. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden.

Keurig en snel geleverd

Heb een sierkers besteld , met 2 dagen netjes afgeleverd.

Planten zagen er prima uit, bezorgen netjes.

Planten zagen er prima uit, bezorging netjes.

Ruime keuze met een duidelijke omschrijving van de plant

Makkelijk zoeken en bestellen. Levering was ook op een vriendelijke manier alleen wanneer zij deze zelf leveren wat onduidelijk wat dan de levertijd is

Goede producten en snelle levering

Mijn product was als omschreven en is zeer snel geleverd door een vriendelijke jongeman

Goede website en nette levering

Makkelijk te bestellen en mooie planten, zeer tevreden.

Redelijk

De levering was goed. Twee van de 6 planten die ik kreeg waren armetierig. Twee keer gemaild en twee keer gebeld voordat ik een reactie kreeg. Men bood aan deze op te halen en geld terug te storten.

Geen enkele klacht, dus maximale score

Alles ging perfect

Mooie kwaliteit beplanting, razendsnel bezorgd

Overzichtelijke website met een breed assortiment en keurige beschrijving van de beplanting.

Snelle en makkelijke levering

Je kan de planten snel en makkelijk bestellen, maar de mini pluim hortensia’s waren niet allemaal even mooi, hoop dat dat nog bij trekt. Verder erg tevreden hoor.

Mooie kwaliteit

Ik had een mix van fruit bomen besteld. Werden keurig op de afgesproken tijd geleverd door een hele vriendelijke chauffeur. Kwaliteit van de bomen is prima.

Doen wat ze beloven

Gewoon goede service, doen wat er is afgesproken

Zeer tevreden.

De bezorging en de bestelling was super snel . En de bezorger was een super aardige jonge man..

Prachtige planten ontvangen

Mooie prijs kwaliteit, boven verwachting

Supersnel geregeld en goede kwaliteit

Makkelijk bestellen en supersnel uitgeleverd

waardeloos

slecht planten waren al half dood

Mooie planten die super snel geleverd konden worden!

Uitstekend!

Bestelling zag er zeer goed uit!

Heb er dan ook vertrouwen in dat ze opgroeien tot mooi bloeiende planten.

Klasse.

Bestelling goed en snel bezorgd, door vriendelijke bezorger en ik kreeg er ook iets extra's bij. Dank hiervoor.

Goede kwaliteit

Ondanks dat de geleverde plantjes een heel stuk kleiner waren dan op de foto’s op de website, toch zeer tevreden over plantenshop. Vriendelijke klantenservice

Super service en snelle levering!

En ook nog tegen een scherpe prijs

goede produkten

Goede producten , en snel geleverd! ik beveel de plantenspecialist aan!!

Redelijk snel geleverd tegen een zeer goed verzendtarief

Verzending was binnen de aangekondigde tijd. Plantjes waren wat kleiner dan ik aanvankelijk had verwacht. Keurig afgeleverd door vriendelijke vrouw en man.

Helemaal tevreden

Supersnel!

Prachtige rozenplanten, vriendelijke bezorger! Mijn adresje voor alle tuinplanten voortaan !!!&

Over de Plantenspecialist

Wij zijn DePlantenshop, een online plantenshop en specialist in alle tuinplanten. U kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan vaste planten, klimplanten en hagen.