Snelle levering van kwalitatief goed uitziende volle berken boompjes

Via internet terecht gekomen hierbij. Wij waren opzoek naar een berkenhaag. Na het bestellen, een snelle levering. De haag zit vol knoppen en met de bijgeleverde meststof verwacht ik in no time een mooie haag te krijgen.

Topbedrijf!

Wij hebben hier diverse keren olijfwilghagen en andere tuinplanten aangeschaft. Zeer nette service en levering. Wij zijn zeer tevreden!

Heel erg goed!

Voor de 2e maal een flinke bestelling gedaan, perfect geregeld allemaal. Alle afspraken na gekomen, een perfecte service.

Niet tevreden

2 planten waren uit de potten gegaan dood riet kreeg ik aan had ze groener en groter verwacht voor die prys per stuk dus niet echt tevreden daarover

Hedera met stokken prima van kwaliteit en snel geleverd

Mooie hedera (klimop) met stokken geleverd. Netjes op tijd gebracht en vriendelijke medewerkster!

Prima service waarvoor dank

Zeer goede ervaringen

Super correct!

Makkelijk te bestellen, duidelijke afspraken en levering volgens afspraak! Kortom, prima.

Goed verpakt aangekomen. De beukenhaagjes zagen er ar allemaal goed uit.

vriendelijk en goede info en aflevering.

op mijn vragen omtrent plaatsen beukenhaag goed advies gehad en prima aflevering,

Goed en adequaat geholpen

Zeer goed geregeld

Afgelopen zaterdag is alles geleverd, allemaal heel netjes en mooie planten.

Snelle levering, mooie plant

Ondanks december drukte snel en goed geleverd, mooie plant.

Goed materiaal

Goed materiaal en op afgesproken tijd gelevert.

Netjes afgeleverd

De beukenhaag ziet er nu al mooi uit, nu duimen of ze aanslaan

prima service

snel en compleet geleverd, planten waren netjes verpakt

Zeer tevreden.

Ik ben zeker tevreden, ze werden persoonlijk en snel bezorgd . Wat ik als zeer prettig ervaarde en dus ook meteen gratis advies kreeg over hoe aan te planten. Prima kwaliteit beukhaag ontvangen inclusief bemesting. Dus ga zo door!

Top kwaliteit en goede service

Goed geregeld!

geweldig

Onze roos was met liefde ingepakt, dat spreekt voor zich. Hij is prachtig.

Over de Plantenspecialist

Wij zijn DePlantenshop, een online plantenshop en specialist in alle tuinplanten. U kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan vaste planten, klimplanten en hagen.