Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de snelle leveringen en duidelijke communicatie. De producten worden over het algemeen als van goede kwaliteit gezien, met een vriendelijke service-ervaring. Enkele opmerkingen betreffen vroege leveringen en trage antwoorden op vragen, maar de algehele tevredenheid is hoog. De feedback wijst op een betrouwbare en duidelijke service.
Door verkeerd gelezen omschrijving van product, te weinig besteld. Hierop melding gemaakt na levering. Zeer netjes opgelost door de volgende bestelling zonder verzendkosten toe te sturen. Hierdoor heb ik gelijk een nieuwe uitgebreide bestelling geplaatst wat heel netjes optijd geleverd is! Zeer netjes, zal deze firma zeker aanraden en nogmaals bestellingen plaatsen.
31 March 2022
Stas
Tilburg
Alles goed geregeld en volgens afspraak geleverd top we zijn erg tevreden
Peter
Amsterdam
Een bestelling gedaan voor klimop om tegen een rooster in de tuin aan te zetten. Heel snelle levering en mooie planten ontvangen. Echt blij mee, daarbij goede plantinstructie bij de planten ontvangen. Dit bedrijf is een echte aanrader
Arjan
Zwolle
Prima kwaliteit en snelle bezorging
Hans
Hasselt
De snelle en correcte levering met duidelijke omschrijving hoe te planten! Gewoon top! Nu maar hopen dat de beukenhaag aanslaat…. Aan de kwaliteit en de voorbereiding kan het niet liggen!
Marielle
Nijmegen
Uitgebreide info gekregen toen ik belde. En snelle levering. Vriendelijk leverancier. En planten zie er pico bello uit.
23 March 2022
Trees
Hapert
Correcte communicatie, netjes afgeleverd plus een folder met tips.
20 March 2022
Ruud
Barendrecht
Ik bestelde 4 palen. Twee daarvan hebben een afwijkende maat. Slordig. Ik heb een foto gestuurd waarop dit zichtbaar is. Daar heb ik nog geen reactie op gekregen. Mijn ervaring kan een positieve worden als ik deze week 2 palen krijg met de juiste maat Inmiddels heb ik 2 goede palen gekregen. Dank voor de service.
20 March 2022
Nanette
Streefkerk
Vlotte online bestelling Zeer behulpzame bezorger, heeft zakken aarde voor mijn vrouw onder overkapping gezet En als kers op de taart kregen we ook nog een bakje beukenhaag mest In een woord perfect! En zeer aan te raden
19 March 2022
Gerard
Wolfheze
Heel fijne service bij aflevering. Door bezorger om het huis gebracht en in de tuin afgeleverd. Nog plantinstructies op papier erbij gekregen.
18 March 2022
Bart
‘s-Hertogenbosch
Onlangs 42 heldera op stok besteld 150-175 cm hoog met 5 zakken aanplantgrond. Keurig op tijd bezorgd en meegeholpen met alles in de tuin te zetten. Al meerdere keren bestellingen gedaan bij de Plantenspecialist en steeds naar dikke tevredenheid. Ongetwijfeld tot een volgende keer.
18 March 2022
Sander
Arnhem
Vlot en netjes bezorgd. Met extra informatie uitstekend zelf te plaatsen in de tuin.
13 March 2022
Martina
Ten Boer
Mooie kant en klare haagjes. Netjes verpakt, goede kwaliteit van grond. Levering sneller dan verwacht. Goede communicatie
13 March 2022
Lorraine
Weert
Wij zijn zeer tevreden over de Hedra planten 150/175. Prachtige volle planten met meerdere takken. Voor een hele mooie prijs? Wij hebben de planten thuis laten brengen. Ook dat was super geregeld. Hele positieve ervaring.
Dirk
Zeewolde
Zeer blij met de mooie plantjes en ook met de handige eierdoosjes
Eric
Budel-Schoot
Gemakkelijk bestelproces en zeer snelle levering, zelfs 's avonds laat nog. Bij daglicht mooie kwaliteit met de beloofde hoogte van Hederaplanten. Kortom: een aanrader.
Peter
Elsoo
Na bestelling binnen 18 uur geleverd Top!
10 March 2022
Karin
Schoonoord
Heel erg vriendelijk en meedenkend! Op een dinsdag een heleboel klimop besteld in de hoop dat ze voor het weekend geleverd konden worden. Nu was de chauffeur toevallig die dinsdag in de buurt! Dus 's ochtends besteld, dezelfde avond nog geleverd! Dat gebeurt niet vaak! Super super super bedankt!
9 March 2022
Joëlla
Heerlen
Ondanks drukte toch levering op tijd en persoonlijk gebracht Bij de beukjes plantenvoeding ervij met beschrijving Goede service En een website die overzichtelijk is en goed werkt
6 March 2022
Martin
Ederveen
s,middags de bestelling geplaatst en omdat ze toch in de buurt moetsen zijn hebben ze s,avonds de planten al afgeleverd. mooie planten voor een mooie prijs
6 March 2022
E.J.
lunteren
Kwaliteit van de planten erg goed
5 March 2022
Willem
Barendrecht
prima ervaring, snelle en juiste levering
2 March 2022
Bart
spaarndam
Wij hebben hier al meerdere keren beuken en klimop gekocht en nu voor het eerst laten verzenden. Super goed verpakt met gratis voeding en een folder met complete uitleg. De prijs / kwaliteit is echt top!
1 March 2022
Danique
Cuijk
Bestelling werd binnen 6 dagen geleverd zoals beloofd Prima prijs en prima product Helaas gaat Post NL onzorgvuldig met het pakket om en verplaatst het rechtopstaand, waardoor alle plantjes ( 12 stuks ) door elkaar onder in de doos lagen. Misschien als tip op de door door een pijl aangeven hoe de doos gedragen moet worden. Verder zagen de plantjes er goed uit, waren van een flink formaat waardoor ze gelijk de border mooi vol maakten.
1 March 2022
Robert
Eibergen
Duidelijke omschrijvingen op de website. Goede service
26 February 2022
Kirsten
Cuijk
Wij zijn DePlantenshop, een online plantenshop en specialist in alle tuinplanten. U kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan vaste planten, klimplanten en hagen.
Branch
Tuin, Buiten