Misleidend

Ik heb een bestelling voor 17.00 uur gedaan en wacht nog steeds, na 8 dagen nog niks binnen . Nu komt het weekend der tussen dan is het 10 dagen. Dacht even spoed, helaas dus. Temu is sneller met bezorgen

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Het spijt ons dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wij begrijpen dat u haast heeft, maar houd er rekening mee dat PostNL niet altijd de volgende dag kan leveren. Wij verzenden uw bestelling dezelfde dag als u vóór 17.00u bestelt, maar wij kunnen niet garanderen dat u deze de volgende dag in huis heeft. Dat is afhankelijk van PostNL en daar hebben wij geen invloed op. De levertijden bij PostNL variëren van gemiddeld 1 tot 4 werkdagen (binnen NL), maar in december kan dit oplopen tot 12 werkdagen. Deze informatie kunt u ook terugvinden op onze website: https://wapshop.nl/policies/shipping-policy Wij bieden u onze excuses aan voor het ongemak. Wij hopen dat u snel uw bestelling in huis heeft. Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken via e-mail, telefoon, WhatsApp of chat. Met vriendelijke groet, Saskia, Team Wapshop

Top Shop! Echt een aanrader

Ik heb nu meerdere keren bij de WAPshop geshopt en ik ben daar zeer over te bespreken. Ruim assortiment, duidelijk omschreven, goede voorlichting en ook een snelle levering. Aanrader!

• Alle tips zijn zeer welkom :) N.v.t.

Gewoon prima shop vlotte levering

• Alle tips zijn zeer welkom :) N.v.t.

Het was niet hetgene wat ik besteld had

Ik geef punten voor de gemakkelijke online aankoop, de snelle levering maar jullie hebben mij 1 correct product opgestuurd en het andere was het verkeerde en het lag niet aan mijn bestelling want op mijn order staat wat ik wou kopen ? Ik vraag mij nu af hoe wij dit gaan oplossen en nadien wil ik gerust opnieuw een meer positieve score geven

• Alle tips zijn zeer welkom :) Kijk vooral na dat je de juiste producten verstuurd. En ik hoop dat jullie mij een goede oplossing aanbieden.

Team is altijd hulpvaardig als je vragen hebt. Zeer degelijke afhandeling en snelle verzending.

• Alle tips zijn zeer welkom :) N.v.t.

Goed formaat en goed product

Dik in orde

• Alle tips zijn zeer welkom :) Dikke prima zoals het is. Misschien een linkje naar materiaal om het product mee te kunnen vullen

Ik heb geen klagen

• Alle tips zijn zeer welkom :) Ga zo door

Snelle service en snelle levering en heel veel keuze voor redelijke prijzen.

• Alle tips zijn zeer welkom :) Te hoge verzendkosten

Handig

Handige webshop, en de bestelling wordt snel geleverd!

Super, snel, goed.

• Alle tips zijn zeer welkom :) Een dikke 10

Top top

Netjes verpakt

Er ging iets verkeerd met de verzending bij postnl, meteen door de klantenservice van Wapshop netjes opgelost. Goede service!

Reactie van het bedrijf

Geachte Vera, Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons zeer dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Dit is niet de service die wij nastreven. Door een vertraging bij Postnl kan het soms langer duren dan verwacht. U kunt ons altijd bereiken via telefoon, e-mail of chat op onze website, zodat we kunnen uitzoeken wat er mis is gegaan; 0647120057. We hebben inmiddels contact met u opgenomen en we vertrouwen erop dat alles nu naar tevredenheid is opgelost. We staan altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Hannah, team Wapshop

Snel en duidelijk

Een aantal kleine dingen besteld. Alles netjes verpakt en snel verstuurd.

Prima levering en communicatie.

top

snelle levering en producten goed en netjes verpakt. echt een aanrader de producten ook van hoog waardige kwaliteit.

Makkelijk bestellen, discreet en snel geleverd

Je besteld, je betaald en je krijgt het per post. Heel simpel maar niet ieder bedrijf doet dit.

Great service

Order processed and delivered promptly without any issues and this store has a wide selection of products, highly recommend.

Kwaliteit

Altijd geleverd binne een werk dag Altijd kwaliteit producten En heb nog nooit wat terug hoeven te sturen

Overzichtelijke webshop, eenvoudig bestelproces, snelle levering, product zoals omschreven

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede prijs en snelle levering.

Goede prijs en snelle levering.

Top service!

Snel & gemakkelijk! Bij een verkeerde bestelling super snel een oplossing!

Netjes en optijd

Product zoals omschreven , en andere dag al in huis .

Over Wapshop.nl

Het idee voor Wapshop.nl is ooit ontstaan tijdens een van de gelijknamige wapfeesten. Tijdens deze feesten werd (en nog steeds) er veel gebruik gemaakt van allerlei soorten producten. Zo kwamen we op het lumineuze idee om een webshop op te starten, specifiek gericht op het hele “Wap” gebeuren én waar er naast de verkoop van smartproducten ook ruimte is voor informatie over het gebruik en de effecten van deze producten. Inmiddels is Wapshop.nl uitgegroeid tot een van de grootste online smartshops van de Benelux met meer dan 2000 producten in het assortiment en met een bulk van informatie over deze producten. En het mooiste van alles is dat de Wapshop (bijna) altijd elk product op voorraad heeft en heel snel kan leveren. Welkom bij de gekste webwinkel van België en Nederland !

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.