Klantvriendelijk, empatisch en eerlijk.

Bestellingen werden snel en accuraat verwerkt. Eén van de items voldeed niet aan onze norm en werden zonder problemen omgewisseld voor items die wél voldeden. Ze hebben het er nu bijgezet op de website als ik het goed zeg. Kortom prima spullen en professionele afhandeling.

De bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt

Uitstekende

Uitstekende service, kreeg er de laatste keer zelfs gratis wat bij (zakje artikelen dubbel gekregen). Bestel er niet voor niks al een jaar of 3-4.

Snel

Duidelijke site. Prima service

alles goed... spulletje en snelle verzending!

alles goed... spulletje en snelle verzending

Altijd geweldige blunts

Als je geen BackWoods kan krijgen Fronto King is de antwoord

Prima hoge bezorgkosten

Alles prima voor elkaar.. Vindt het wel hoge bezorgkosten dat trekt me niet snel over de streep

Super ontvangen en gezellig

Super kwaliteit spullen en je wordt super ontvangen door het personeel en in voor een praatje. Ik kan het jullie deze site en shop zeker aanbevelen

Supersnel geleverd

En kwaliteit/prijs verhouding is top. Bestel altijd bij wapshop

top

handigggg

geweldig!!!

goeie site!!!, goede service!!!

Tweede keer

Wou de aanbieding medium bullet met lepel fluoriserend....kreeg de gewone ....en zonder schuimpje in de dop....

Reactie van het bedrijf

Beste Jeroen, We hebben u 2 augustus per mail een reactie gestuurd op deze review, maar helaas nog geen antwoord van u mogen ontvangen? Dus proberen we het via deze weg. U heeft namelijk helemaal niet het potje met lepel met fluoriserende dop besteld, dat kan ook niet eens want ze zijn uitverkocht al een tijdje, maar u heeft het Potje met Lepel in de kleur Amber met zwarte dop besteld. Kijkt u uw mail hier maar op na. We hebben u hier over gemaild, want ondanks dat het niet onze fout is willen we het wel graag oplossen. We hebben namelijk nog wel een paar losse fluoriserende dopjes liggen en willen u er graag 1, geheel gratis, nasturen. Zou u ons hier even over kunnen bellen, appen of mailen? Zodat we dit kunnen oplossen! M.v.g. Hanna, Team Wapshop Industrieweg Oost 5A1 6662NE Elst Nederland +31647120057

Zeer snel en goed geholpen

Snelle proffesionele levering

Goede kwaliteit spullen en snelle en nette levering

Snel en goed met een prima service.

Hier regelmatig wat besteld. Altijd snel mijn bestelling ontvangen. En bij vragen kreeg ik steeds weer snel reactie en werd ik netjes geholpen. Dat is wat ik wil als ik online shop, snelle en goede service.

Snelle levering en goede producten

Ik bestel al enige tijd bij wapshop en ben tot op heden zeer tevreden. Levering is snel en de producten van goede kwaliteit!

Compleet en snel

de jointroller was stuk en kon niet ronddraaien.....

Heel slechte ervaring omdat het toestel stuk geleverd werd. Ik heb er geen enkele joint mee kunnen rollen.

Reactie van het bedrijf

Beste Ann, Wat vervelend dat u uw bestelling kapot heeft ontvangen, dat is zeker niet de bedoeling! Onze excuses. En wat jammer dat u ons gelijk 2 sterren geeft en niet eerst gewoon even contact met ons op neemt, want dat kan gewoon. Er staat op onze website een telefoonnummer (+31647120057), e-mailadres (info@wapshop.nl) en een chatbox. Wij willen u graag helpen, maar dan moeten we het wel weten. Daarom vraag ik u, via deze weg, om ons duidelijke foto's te sturen van het kapotte product. Of evt. een filmpje, mocht dat makkelijker voor u zijn en duidelijk te omschrijven wat er dan precies kapot is. Dit mag per mail of via WhatsApp. Of u mag het ook zelfs terugsturen als u dat makkelijker vindt, maar ook dan graag duidelijk vermelden wat er kapot is en uw pakbon (of bestelnummer) erbij doen. Wij hopen gauw van u te horen, zodat we snel met deze case aan de gang kunnen. M.v.g. Hanna, Team Wapshop Industrieweg Oost 5A1 6662NE Elst Nederland

Geweldige service en snelle verzending.

Vlotte bestelling, netjes geleverd. Aanrader

De bestelling ging snel en makkelijk op de website zoals het hoort. Subtiele levering en netjes verpakt. Tijdig in de brievenbus. Dankjewel

goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Fijn, snel en betrouwbaar

Leuke website, Klantvriendelijk personeel, ruim artikel aanbod, snelle levering. Mocht er iets mis gaan word het netjes opgepakt en opgelost.

Snelle verzending, product zoals omschreven

Duidelijke website

Spullen snel geleverd , Goede uitleg is bij sommige bestelling gewoon nodig, en dat klopt gewoon. Ivm hoeveelheid, of als je lege capsules besteld, de maten er bij staan . En product netjes verpakt

Over Wapshop.nl

Het idee voor Wapshop.nl is ooit ontstaan tijdens een van de gelijknamige wapfeesten. Tijdens deze feesten werd (en nog steeds) er veel gebruik gemaakt van allerlei soorten producten. Zo kwamen we op het lumineuze idee om een webshop op te starten, specifiek gericht op het hele “Wap” gebeuren én waar er naast de verkoop van smartproducten ook ruimte is voor informatie over het gebruik en de effecten van deze producten. Inmiddels is Wapshop.nl uitgegroeid tot een van de grootste online smartshops van de Benelux met meer dan 2000 producten in het assortiment en met een bulk van informatie over deze producten. En het mooiste van alles is dat de Wapshop (bijna) altijd elk product op voorraad heeft en heel snel kan leveren. Welkom bij de gekste webwinkel van België en Nederland !