Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Heb een half jaar een Skoda Octavia combi geleaset. Dat is vanaf start t/m inleveren erg soepel en fijn verlopen. Ook nadat bij inlevering bleek dat er meer kilometers zij gemaakt dan bij contract is afgesproken, werd gekeken hoe dit zo voordelig mogelijk voor mij kon worden verrekend. Erg fijn dat er zo wordt meegedacht. En de Skoda is overigens een aanrader. Erg soepel auto met veel laadvermogen! Zowel Shortlease123 als Skoda zijn voor herhaling vatbaar!
24 December 2025
Franken
Schaijk
ervaring is positief daar we zonder problemen de periode konden verlengen. snelle reacties
4 September 2024
Maddy
Sint-Michielsgestel
Dank je wel Maddy.
Na eerst een grote bus te hebben gehuurd voor onze verhuizing hebben we kennis gemaakt met Inqar. Dit was goed bevallen, vandaar dat we daarna 3 maanden een Ford Fiesta geleased hebben! Fijne, bijna nieuwe, auto, alles snel en goed geregeld! Ook de eindafrekening in 1 keer gewoon kloppend! (Meestal klopt het niet...niet in jouw voordeel!!) Kortom: Aanrader!!
3 September 2024
Patrick
Heusden
Hartelijk dank Patrick.
Goed en snel geholpen voor een goede prijs
3 September 2024
Frank Bakkers
Breda
Super Frank. Dank je wel.
Ik had 3 maanden een shortlease auto nodig, en kwam bij Shortlease 123 terecht. Alle afspraken werden keurig nagekomen, de auto stond blinkend te wachten op de afgesproken tijd en het personeel, op locatie alsook op kantoor hebben mij prima geholpen. Na het afleveren van de auto werd ik zelfs naar het station gebracht! Zeker aan te raden om hier een shortleaseauto te halen.
21 February 2024
Gerard
Weesp
Ik heb bijna een jaar een auto geleased van Shortlease 123. Om te beginnen is de shortlease constructie die ze aanbieden heel erg flexibel: je kunt verlengen en opzeggen wanneer en hoe je wilt. Daarnaast hebben we een aantal keer een bijzondere situatie gehad (met trekhaak en winterbanden) en ze waren daarin heel behulpzaam en klantgericht. Echt anders dan ik bij andere leasemaatschappijen gewend ben. En de kosten lagen gelijk aan wat je bij een normale "longlease" betaalt, wat best bijzonder is gezien de flexibiliteit die ze bieden. Kortom: hele prettige ervaring.
21 February 2024
Tilburg
10 October 2023
Michel
Rozendaal
Vanwege het wachten op een leaseauto gebruik gemaakt van Shortlease. Contact was zeer prettig, bedrijf is enorm flexibel en denkt actief mee om een oplossing te vinden voor de tussenperiode. Bedankt Cindy!
22 May 2023
Bas
Nijmegen
Vanwege de levertijd van mijn nieuw bestelde auto heb ik gekozen voor shortlease van een auto. De klik met shortlease123 was er vanaf het begin. Uitmuntende communicatie, zakelijk en direct. Werkelijk probleemloos.
3 January 2023
Pieter Bos
OOSTERBEEK
Ik had een huur auto nodig voor minstens een maand. Bij Shortlease was de per maand prijs lager dan bij andere verhuur bedrijven voor een auto in de zelfde categorie. De minimale huur periode is 1 maand, terwijl die bij de andere bedrijven waar ik geïnformeerd had, minstens 2 maanden is. Shortlease is dus flexibeler met de huur periode. Verder goede service en snelle reacties via email.
29 November 2022
J
Oss
In afwachting van onze nieuwe auto hebben wij op zeer korte termijn een andere auto moeten huren. Het contact met shortlease was erg prettig, ze reageerden snel en waren duidelijk en meedenkend. Het ophalen en terugbrengen ging erg vlot. Zeer prettige ervaring!
13 July 2022
N.
Eindhoven
Zeer professionele en klantvriendelijke organisatie
28 June 2022
Henny
Den Bosch
Mijn ervaring met Shortlease 123 is uitstekend. De communicatie via e-mail en telefoon is snel en bijzonder persoonlijk. Ik heb steeds contact gehad met dezelfde medewerkster (Cindy), wat ik als prettig heb ervaren. Op het laatste moment had ik een verzoek gedaan om de auto tóch te komen brengen in plaats van op te halen, en dat werd direct geregeld. Wat een flexibiliteit! De auto was precies zoals afgesproken en wat ik ervan verwacht had. Betalingen worden conform afspraak geïncasseerd. Bij het inleveren van de auto (hij hoefde niet schoongemaakt te worden) wederom zeer persoonlijk service. Een aantal dagen later stond de terugstorting van de borg al op de rekening. Ik heb zelden met een bedrijf samen gewerkt waar ik oprecht zo'n fijne ervaring mee heb. Afspraak is afspraak. De volgende lease auto die ik nodig heb lease ik absoluut weer bij Shortlease 123.
11 January 2022
Roman
Heerlen
Aardig, vriendelijk en hulpvaardig. Komen afspraken na. Breng- en ophaalservice wordt door vriendelijke mensen gedaan, punctueel!
8 September 2021
C.
Oosterhout
Alle afspraken nagekomen, prima auto, altijd behulpzaam. Echte aanrader.
28 May 2021
Bob
Den bosch
Vanaf 1e contact tot inlevering perfect georganiseerd.
30 March 2021
Mark Stap
Moerdijk
Probleemloos shortleasen met goede kwaliteit auto's en fijne service. Ik kan het van harte aanbevelen.
30 March 2021
Bernard
Uden
Hele prettige samenwerking gehad. Dank voor de flexibiliteit en altijd vriendelijkheid.
1 March 2021
Hediyeh
Purmerend
Er werd een nieuwe Ford Focus geleverd en alles werd goed uitgelegd door de collega die hem kwam afleveren. Ik heb er met veel plezier een aantal maanden in gereden.
12 February 2021
H.J.