Altijd goed bereikbaar, leuke opdrachten en zeer snelle betalling. Met feestdagen zelf een leuke presentje.

Goed, snel en helder!

Goed contact en erg vriendelijk. Er is een fijne samenwerking en een zeer snelle betaling. Een goede detacheerder om voor te werken!

Erg goed.

Het is een goed bedrijf en een goede betaling en goed werk bij goedebouw bedrijven en donderdag avond uren doorgeven vrijdag geld op de bank

Timmerwerk

de mooiste projecten, fijne samenwerking, de snelste betaling van facturen, werken met Rikxoort is een plezier!

Top bedrijf houden zich aan de afspraken

Rixoort is een bedrijf dat zich aan z’n woord houdt: Afspraak is afspraak. Raad ik zeker aan zzpers in de bouw.

Rixvoort doet wat het beloofd

Net een paar weken aan de slag bij rixvoort en komt meteen hun afspraken na.

Fijne werkgever

Goed communicatie en snelle betalingen. Soms ook betaling binnen 15 min. Top service.

uitstekend bedrijf voor professionals

Echt een goed bedrijf, ik werk al een aantal jaren voor hen en ben tevreden. Geen problemen, goede ondersteuning, mooie betalingsontwerpen altijd op tijd. Met een zuiver geweten kan ik het iedereen aanbevelen die wil werken en zichzelf wil verbeteren.

geweldig bedrijf dat ik zeker kan aanbevelen

Ik werk nu zo'n acht jaar bij rixoortbouwservice. gedurende deze tijd heb ik aan verschillende projecten gewerkt en ik heb altijd kunnen rekenen op de steun van rikxoort en ik ben nog nooit teleurgesteld geweest. Qua betaling is het inderdaad een kwestie van enkele uren vanaf de ontvangst van de factuur. Ik zou hier veel kunnen schrijven, maar ik zal kort en bondig zijn. Rikxoortbouwservice is een aan te bevelen bedrijf, daar kan de concurrentie alleen maar van leren.

Geweldig bedrijf , en komen de afspraken na

Sinds een maand of 5 werkzaam bij deze heren. Zij tonen betrokkenheid hoe het met je gaat. En of je ook op je plek zit ! Er zijn heel veel mogelijkheden en alles is bespreekbaar ! . Ja de betalingen , ik heb dit nog niet eerder meegemaakt. En ze komen 100 % de afspraken na. Ga zo door mannen , ik blijf fijn bij jullie !

top en snelle betaling, zonder gezeur!!!

Werken voor Rikxoort Bouwservice is altijd eind van de week betaald! Ik werk nu een jaar met ze, nog nooit problemen gehad en altijd werk! Hele aardige gasten en ze houden ook contact met je. Echt een bedrijf om aan te raden aan iedere zzp'er!

Snel, vriendelijk en doeltreffend

Rikxoort heeft snel een leuke werkplek voor me weten te vinden. Het contact verloopt persoonlijk, professioneel en vriendelijk.

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Rikxoort

Heel fijn om voor Rikxoort Bouw Service B.V te mogen werken.Een betrouwbare partner voor bouwpersoneel.Goede contacten,snelle reactie een hele snelle betaling.Ruud en Richard echt toppers team .Ik beveel dit bedrijf zeker aan bij zzp en opdrachtgevers.

Fijn en prettig zaken doen.

Duidelijke afspraken en een snelle betaling.

Best off the best

Bezapelacyjnie najlepsza firma z którą współpracowałem w Holandii a było ich kilkanaście. Błyskawiczną realizacja faktur, czasem bez potwierdzenia listy godzin. Profesjonalizm w 100 %. Polecam

• Poleciłbyś nas? Yes

Met plezier samenwerken: het kan!

Ruim 30 jaar geleden het eerste contact met Ruud van Rikxoort, en sinds 2021 weer zeer regelmatig. Niets veranderd aan die man: afspraak = afspraak, uitstekende kennis van de markt, een mensenmens pur sang, weten de ZZP-ers én de opdrachtgevers. En niet onbelangrijk: samenwerken met Ruud en Richard is óók samenwerken met plezier! Mannen, ga zo door!!! Jan-Willem Gerth, directeur Korps Vaklieden West b.v.

Betrouwbaarder dan de Nederlandse Bank

Een bedrijf dat zijn afspraken ALTIJD nakomt zelfs in geval een opdrachtgever niet nakomt. Op Rikxoort kun je bouwen.

Eerlijkheid

Super goed. Ja overal is wel wat. Maar eerlijk en open is super bij rikxoort

Alles oke

Im dont have any problems, all in order , thx for your work.

Top 10

Współpracuję z Rikxoort Bouw Service B.V. współpraca na 10 żadnych problemów super komunikacja z biurem szybka płatność biuro jedno z nailepszych z kturymi współpracowałem wysokie stawki godzinowe oczywiście w zależności od doświadczenia i narzędzi z czystym sumieniem polecam nawiązanie wspułpracy biuro top 10!!!!I work with Rikxoort Bouw Service B.V. cooperation for 10 no problems great communication with the office fast payment office one of the best with whom I cooperated high hourly rates, of course, depending on experience and tools with a clear conscience, I recommend establishing cooperation top 10 office !!!!!

Simpel,correct,betrouwbaar

Gewoon top!

Bardzo Zadowolony

Jak najbardziej firmę rikxoort bouw mogę polecić każdemu bez wahania firma jest jak najbardziej wypłacalna i to w szybkim terminie jeśli pojawi się jakiś problem rozwiązują go razem z tobą. Naprawdę Polecam!!

Naprawdę polecam . Mateusz

Naprawdę polecam . Jedno z najlepszych biur dla jakich pracowałem . Nigdy żadnego problemu z pieniędzmi lub dokumentami . Wszystko jak należy . 10 /10

Fijn om voor te werken.

Mijn ervaring met rixoord is zeer prettig want wat ik prettig vindt is dat ik binnen 1 a 2 uur betaald krijg zodra me factuur is verzonden. En wat ik echt top vindt is dat Richard zeer goed zijn afspraken nakomt en goed contact onderhoud en altijd wel weer werk vindt. Klasse Ricoord!

Ik vind de samenwerking erg prettig verlopen

Sinds 15 weken werkzaam via deze firma en de samenwerking tussen hun en de opdrachtgever verloopt erg soepel. Tevens heb ik nog nooit meegemaakt dat er een firma zoveel vertrouwen heeft dat ze al betalen voordat hun factuur betaald is. Ik zeg in een word een top firma

Over Rikxoort Bouw Service B.V.

Rikxoort Bouw Service bemiddelt niet alleen al 40 jaar tussen vraag en aanbod. Wij zijn ook nog eens de snelst betalende ZZP organisatie van Nederland. Als geen ander weten wij de juiste man op de juiste plek te krijgen. Kiest u voor Rikxoort Bouw Service, dan kiest u voor een professionele partner met een groot bestand aan gescreende ZZP’ers.