Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Heel fijn om voor Rikxoort Bouw Service B.V te mogen werken.Een betrouwbare partner voor bouwpersoneel.Goede contacten,snelle reactie een hele snelle betaling.Ruud en Richard echt toppers team .Ik beveel dit bedrijf zeker aan bij zzp en opdrachtgevers.
31 March 2023
Mariusz
Maassluis
Duidelijke afspraken en een snelle betaling.
6 March 2023
Jeroen
Hilversum
Bezapelacyjnie najlepsza firma z którą współpracowałem w Holandii a było ich kilkanaście. Błyskawiczną realizacja faktur, czasem bez potwierdzenia listy godzin. Profesjonalizm w 100 %. Polecam
14 November 2022
Krzysztof
Prylinski
Ruim 30 jaar geleden het eerste contact met Ruud van Rikxoort, en sinds 2021 weer zeer regelmatig. Niets veranderd aan die man: afspraak = afspraak, uitstekende kennis van de markt, een mensenmens pur sang, weten de ZZP-ers én de opdrachtgevers. En niet onbelangrijk: samenwerken met Ruud en Richard is óók samenwerken met plezier! Mannen, ga zo door!!! Jan-Willem Gerth, directeur Korps Vaklieden West b.v.
14 November 2022
JW
Den Haag
Een bedrijf dat zijn afspraken ALTIJD nakomt zelfs in geval een opdrachtgever niet nakomt. Op Rikxoort kun je bouwen.
12 November 2022
Patrick Brandeler
Wassenaar
Super goed. Ja overal is wel wat. Maar eerlijk en open is super bij rikxoort
17 August 2022
William
Andijk
Im dont have any problems, all in order , thx for your work.
16 August 2022
Daniel
Boskoop
Współpracuję z Rikxoort Bouw Service B.V. współpraca na 10 żadnych problemów super komunikacja z biurem szybka płatność biuro jedno z nailepszych z kturymi współpracowałem wysokie stawki godzinowe oczywiście w zależności od doświadczenia i narzędzi z czystym sumieniem polecam nawiązanie wspułpracy biuro top 10!!!!I work with Rikxoort Bouw Service B.V. cooperation for 10 no problems great communication with the office fast payment office one of the best with whom I cooperated high hourly rates, of course, depending on experience and tools with a clear conscience, I recommend establishing cooperation top 10 office !!!!!
24 May 2022
Artur
Gewoon top!
11 April 2022
Kelvin
Graft
Jak najbardziej firmę rikxoort bouw mogę polecić każdemu bez wahania firma jest jak najbardziej wypłacalna i to w szybkim terminie jeśli pojawi się jakiś problem rozwiązują go razem z tobą. Naprawdę Polecam!!
3 April 2022
Damian
Den Haag
Naprawdę polecam . Jedno z najlepszych biur dla jakich pracowałem . Nigdy żadnego problemu z pieniędzmi lub dokumentami . Wszystko jak należy . 10 /10
28 February 2022
Mateusz
Den haag
Mijn ervaring met rixoord is zeer prettig want wat ik prettig vindt is dat ik binnen 1 a 2 uur betaald krijg zodra me factuur is verzonden. En wat ik echt top vindt is dat Richard zeer goed zijn afspraken nakomt en goed contact onderhoud en altijd wel weer werk vindt. Klasse Ricoord!
21 February 2022
Hicham saudi
Hilversum
Sinds 15 weken werkzaam via deze firma en de samenwerking tussen hun en de opdrachtgever verloopt erg soepel. Tevens heb ik nog nooit meegemaakt dat er een firma zoveel vertrouwen heeft dat ze al betalen voordat hun factuur betaald is. Ik zeg in een word een top firma
7 February 2022
Stephan
Den Haag
Ich arbeite seit 5 Monaten mit Rikxoort und bin absolut zufrieden. Die Bezahlung meiner Rechnungen erfolgt innerhalb von 24 Stunden. Es gibt immer ein offenes Ohr, auch bei Problemen wird man nicht alleine gelassen, sondern versucht eine konstruktive Lösung zu finden. Zuverlässigkeit, Engagement, Freundlichkeit und gute Erreichbarkeit machen Rikxoort zu einem guten Partner auch für frisch gebackene Selbständige.
17 January 2022
L. Menzel
Amsterdam
Takiej firmy na swojej drodze jeszcze nie spotkałem. Płatności bardzo szybkie nie trzeba mieć podpisanego werkbona w piątek a już są pieniądze na koncie. W razie jakichkolwiek problemów zawsze służą pomocą. Komunikacja bez problemowa, życzliwi ludzie! Bezapelacyjnie polecam!!
20 December 2021
Kacper
Haarlem
Zeer tevreden over de Rikxoort en erg blij met mijn leuke eerste opdracht! Ga eens in gesprek en kijk wat ze voor je kunnen betekenen. ik heb het erg naar mijn zin! Facturen worden binnen paar uur betaald dat ook fijn!
18 November 2021
Mohammed
Ridderkerk
1990 lar dan beri insaat islerindeyim ama daha boyle bir isyeri gormedim her zaman daha hafta bitmeden is yerinden evine varmadan paran odeniyor hicbir sorun yasamadik 30 yildir tanirim Ruud rikxoort u tam bir isveren ozunde ve sozunde hersey icin tesekkurler ruud ozunde ve sozunde oldugu icinde yillardir dim dik ayaktasiniz ve bende rikxoort bouw un bir calisani oldugum Icin bana bu firsati verdiginiz icin cok cok tesekkurler
17 November 2021
Kadir
Den haag
Vriendelijke mensen en fijne communicatie Facturen worden altijd binnen een paar uur betaald en dat is natuurlijk ook superfijn! Aanradertje!
11 November 2021
John van Vessem
Haarlem
Ik krijg een adres of opdracht ,meld me daar op tijd . Stuur aan het einde van de werkweek mijn factuur en uren bon .en een half uur is het factuur betaald . En staat het geld op mijn rekening. Niks geen 30 dagen wachten, en dan moet ik mijn getekende uren bon nog opsturen. Dat is een kwestie van vertrouwen. Dat is een hele goede motivatie om je goed in te zetten voor Rikxoort bouw service.
5 November 2021
Frans Huissen
Amsterdam
Goede communicatie met je tussenpersoon ( Richard voor mij ). Mooi werk, dichtbij. Houden rekening met wat je graag wilt. Snelste betaler van alle detacheringsburo’s in Nederland.
8 October 2021
Yankee van der Eijk
Scharwoude
Eindelijk een detachering die het begrijpt factuur zelfde week verstuurd staat het er de zelfde dag nog op de rekening zoals het hoort!! Goed bezig ga zo door!! Met vriendelijke groet, Jordy Geurtsen. J.Geurtsen Bouw & Timmerbedrijf
6 October 2021
Jordy
Apeldoorn
Prima mensen mocht er ook maar iets zijn ze staan meteen klaar voor hulp, of zomaar een praatje Wat betreft de betaling elke week op tijd OOK ALS ZE DE GETEKENDE URENBON NOG BIET HEBBEN ONTVANGEN. Dat Noem ik nou eens ONDERLINGS vertrouwen Ruud en Team TOP
7 August 2021
Ronald
Zeist
De heren van Rikxoort zijn onwijs gemotiveerd en behulpzaam. Voordat de ene opdracht afgelopen is, hebben ze de volgende al geregeld, waardoor je niet eens één dag zonder werk zit. Ze pakken problemen direct op en handelen ze super professioneel af! Fijne mensen en dus een hele fijne samenwerking!
30 July 2021
Bardo
Woerden
Alles is heel duidelijk. Ze betalen goed en op tijd, En ze doen hun best om je constant aan werk te houden.
30 July 2021
Jeremy
Schagen
Od 15 lat mieszkam w Holandii i miałem okazję pracować dla różnych firm. Nie zawsze byłem zadowolony.Jedni płacili nie za dobrze drudzy po kilku tygodniach, komunikacja tez nie była na dobrym poziomie. To co zaoferowała mi firma Rikxoort Bouw Servis przebiła wszystkie poprzednie w każdym aspekcie, to dlatego współpracujemy razem już od kilku ostatnich lat.Zaangażowanie tej firmy w dobro pracownika wychodzi znacznie ponad normę ,ponadto świetna komunikacja i organizacja. Tempo realizowania wypłat jest w trybie expresowym z czym się nigdy wcześniej nie spotkałem. Te właśnie zalety wyróżniają firmę Rikxoort Bouw Servis i stawiają ją wysoko ponad innymi. Mam nadzieję że będziemy nadal współpracować przez długie lata i wspólnie tworzyć jeszcze lepsze imię firmy. Dziękuje bardzo że mogę z Wami współpracować !!! Marek P Klussenbedrijf
23 July 2021
Marek
Kudelstaart
Rikxoort Bouw Service bemiddelt niet alleen al 40 jaar tussen vraag en aanbod.
Wij zijn ook nog eens de snelst betalende ZZP organisatie van Nederland.
Als geen ander weten wij de juiste man op de juiste plek te krijgen.
Kiest u voor Rikxoort Bouw Service, dan kiest u voor een professionele partner met een groot bestand aan gescreende ZZP’ers.
Westelijke Havendijk 21
4703RA Roosendaal