Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral het ruime assortiment, snelle levering en vriendelijke service. Ook wordt de kwaliteit van de producten en de prijs-kwaliteit verhouding genoemd. De website wordt als eenvoudig en toegankelijk ervaren en het bestelproces verloopt vlot. De reviews geven een consistente positieve indruk van de winkelervaring.
Altijd leuke artikelen die goed doorverkopen.
11 February 2026
TC Den Heuvel
Wervershoof
prima assortiment. Goede levering en fijn contact
7 January 2026
Dirk-Jan van Steenselen
URK
Steeds vriendelijk contact, geen opdringerige vertegenwoordigers. Snelle levering. Ruime keuze in producten die de omzet kunnen verhogen. Kortom: Prima service
20 November 2025
Erik Morrens
viersel
Hallo, Ik heb de artikelen in prima staat ontvangen. Ik heb alleen een vraag over de collectie. Van de vertegenwoordigster van Dugros heb ik vernomen dat Vlot is overgenomen door Dugros/Bag-up. Daarom de vraag of het assortiment gelijk blijft of dat er iets zal veranderen in de collectie ?
1 September 2025
Ton
Wehl
Leuke producten voor een prima prijs
18 July 2025
Firma Toornend
Haarlem
Het bedrijf kenmerkt zich door eenvoud en hierdoor zeer toegankelijk op de site. De producten zijn van een zeer goede kwaliteit. De levering was zeer snel. Het maken van een account een fluitje van een cent. Kortom, een aanrader.
12 July 2025
Bert
Rotterdam
Mijn ervaring is heel goed, snel verzonden en goed verpakt!
27 March 2025
natasja
Apeldoorn
goede service en snel geleverd
8 March 2025
Lisenka
Berlicum
Met Frans is het leuk om te sparren. Wisselend assortiment, komt afspraken na. Goede aftersales. Betrouwbaar, denkt mee.
14 November 2024
Wim
Zoetermeer
Al jarenlange vlotte samenwerking, behulpzaam, gedienstig, leuke nieuwtjes, leuk aanvullend assortiment.
12 November 2024
Team Vossem
Vossem
vind altijd leuke artikelen en aantal hardlopers zoals ambachtscreme en fruitvliegjes val
4 May 2023
bruno
drunen
Frans is altijd enthousiast en zorgt op tijd voor de juiste handel.
4 May 2023
Jaap
Woerden
De samenwerking met Hans verloopt zeer goed. Vriendelijk, geeft de nodige uitleg ivm nieuwigheden en is niet opdringerig. Alles verloopt naar wens.
30 January 2022
Linda
Alken
Leuk om van die meeneem-artikelen in je shop te hebben.
29 January 2022
Was op zoek naar kabelgoot ral 9001 , ben er blij mee
27 January 2022
H vd Dennen
Eindhoven
complete website, bestellen via vertegenwoordiger, vlot leveren, correcte facturatie, begripvolle en oprechte bedrijfsleider kleine opmerking: ik zou het leuk vinden om tussen verschillende kwaliteiten te kunnen kiezen, want daar blijf ik wat op m'n honger zitten; en.. iets bescheidener noteren
Griet welters
Kessel
mooi bedrijf met goeie vertegenwoordiger
Willem
vessem
Helemaal TOP! Daar hoef ik verder niets aan toe te voegen lijkt me!
Noor Camstra
Lochem
Ik krijg steeds een mailtje voordat vertegenwoordiger langskomt en bevestig dan of kan komen of niet. Heel professioneel dus. Artikelen zijn prijs/kwaliteitverhouding goed.
Meijers nv
3620 Lanaken
Duidelijk en snelle hulp bij vragen
Marjolein
Nieuwleusen
Al jaren een zeer prettige leverancier.
Welkoop Putten
PUTTEN
Binnen een dag display in huis
Marinus
Delft
prima producten tegen nette prijzen. snelle duidelijke en eerlijke afwikkeling, niet ***len maar vullen.
Marcel Welkoop
Huissen
Niet opdringerig maar wel altijd de nieuwste info meegeven.
20 April 2021
Martin
Pijnacker
Vlot B.V. is dé groothandel voor winkels, tuincentrum en doe-het-zelf-zaken. Bij Vlot B.V. heeft u keuze uit een ruim assortiment aan impulsproducten zoals aanstekers, sokken en speelgoed. Vlot B.V. staat ook voor u klaar als het gaat om complete ontzorging in plaatsing, verzorging POS en het bijvullen voor een optimale presentatie.
Amersfoortseweg 24 10
3951LB Maarn