Laden reviews...
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en nette verpakking bij verschillende bestellingen. De beoordelingen benadrukken een goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare service. Enkele opmerkingen noemen persoonlijke aandacht en vriendelijke communicatie. Over het algemeen zijn snelheid, verpakking en prijs-kwaliteitverhouding de sterke punten.
Mijn bestelling was heel goed verpakt en snel verzonden! Er zat ook nog een leuk boekje bij van Bastion Collections! Heel blij met mijn mooie en leuke spulletjes van Bastion Collections! Bestel er zeker nog eens!
10 March 2025
Linda
Honselersdijk
Ze doen wat ze zeggen Besteld en volgende dag in huis. Helemaal top
5 March 2025
Mariette
Heerlen
19 February 2025
Emmy
Nispen
Super service en leuke betaalbare producten, goede communicatie per mail. Zeker tot een volgende keer
24 January 2025
Manon
Heerlen
Nadat de pakket bezorger van dhl, geen kennisgeving in de brievenbus had gestopt of per email aan had gegeven dat mn pakket was bezorgd en dus terug gestuurd werd naar Knap Sfeertje,, heb ik contact opgenomen met Knap SFeertje en het is helemaal goed gekomen. Dank Dames. Geweldig
20 January 2025
Coby (J.A.M.)
DELFT
Levering was super snel ondanks de kerst drukte.
25 December 2024
Jennefer
Amstelveen
De spullen waren netjes verpakt en snel geleverd
21 December 2024
Bernadette
Tiel
Goed en snel geleverd
21 December 2024
Marina
Susteren
Snel in hyis, juiste producten, goed verpakt
30 November 2024
Daniel
Margraten
Ben blij met m'n bestelling, ziet er mooi uit..kan deze met een goed gevoel aan m'n zusje geven als verjaardagscadeau..Vond t ook leuk dat Femke t zelf kwam brengen.. Wens jullie alvast hele fijne feestdagen.. Groetjes Yke
14 November 2024
Yke
Midwoud
Erg vriendelijke service en erg goede kwaliteit product
7 November 2024
Bregje
Eindhoven
Leuke webshop en de bestelling die ik heb gedaan was keurig en netjes verpakt. Bestelling goed te volgen. Toekomst gericht vaker een bestelling doen gezien de geweldige producten in hun webshop.
19 October 2024
Thijs
Venray
Goede producten en snelle levering
18 October 2024
Karin
Mijdrecht
Bestel altijd veel kaarsen maar dit keer waren kaarsen beetje beschadigd (gouden) en de witte kleur was heel snders dan op de website en die ik vroeger bestelde. Dus normaal altijd heel tevreden maar nu minder.
18 October 2024
Cindy
Kortenhoef
Top keuze top product
17 October 2024
Sammy
Almere-Poort
Super fijn dat er nog na gebeld werd over de bestelling en mee gedacht werd. En ook nog persoonlijk afgeleverd. Ik ga zeker vaker terug komen
3 February 2024
Joy
De goorn
Super klantvriendelijk en mooi verpakt
2 February 2024
Marion
RUURLO
Prachtige producten, goed verpakt en snelle levering.... gewoon weg TOP! Dank voor de kleine attentie
30 January 2024
Nancy
Wijchen
Duidelijke site, snel geleverd, leuke spullen!
14 January 2024
Marijke
Venlo
Ik heb een mooi chakki (dienblad/tafeltje) gekocht!
13 January 2024
Laura
Hoogeveen
Communicatie is goed. Alles netjes verpakt. Kwaliteit.
13 January 2024
Ingrid
Apeldoorn
Reageerden snel op mijn email waarin ik een vraag stelde. Het bestelde iten werd vervolgens snel verstuurd. En het voldeed aan mijn verwachtingen :) kan deze webshop aanraden!
7 January 2024
Bb
Leeuwarden
Product zoals op foto, snel en netjes geleverd
6 January 2024
Dionne Delnoye
Capelle Aan Den Ijssel
De mooie etagere die ik had besteld werd een dag later al bezorgd. Helemaal top!
3 January 2024
Quirine
Amersfoort
De bestelling van Knap SFeertje voldoet aan onze wensen!
27 December 2023
Lieke