Netjes geleverd! Ziet er heerlijk uit.

Voorlaatste bestelling slecht

Voorlaatste bestelling is brood slecht; veel gaten in brood. Betaal wel voor brood, niet voor lucht

Fantastisch!

Vandaag voor de verjaardag van mijn vader een luxe ontbijt besteld. Wat een top service! Heerlijk ontbijt, erg uitgebreid en er ontbrak niets! Top op tijd en een vriendelijke bezorger! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Heerlijk brood. Thuis bezorgd.

Heerlijk brood. Vooral het speltbrood. Normale prijzen. Keurig verpakt thuis bezorgd.

Super lekker brood.

De gekochte broden smaken heerlijk. Je kan kiezen hoe dik de boterhammen gesneden worden. Fijne duidelijke webshop. Keurig bezorgd.

Zooo goed!

Zelfs de dikte van de sneetjes brood mag je bepalen.

Lekker brood en op tijd bezorgd

bezorging goed

helaas na 4 dagen schimmel er in brood blijft ma 3 dagen goed ik vind het brood daar te duur voor ik denk dat ik niet meer besteld

Echt een aanrader!

Wij bestellen al een tijdje ons brood bij deze bakker. Bezorging is top en zodra je de doos openmaakt komt de geur van vers gebakken brood je al tegemoet. Het brood is heerlijk en door de snelle levertijd ben je altijd verzekerd van vers brood in huis. Ook de chocoladeletters zijn trouwens een aanrader!

Goede kwaliteit !! Een aanrader !!

Op tijd geleverd , lekker vers !! Helaas was een product niet te leveren, maar daar werden Pizzabroodjes voor geleverd (en daar zijn wij geen fan van) Men had beter even een belletje naar ons kunnen doen en dan in overleg wel een product naar onze zin erbij kunnen leveren. Maar ....... verder niets dan lof en we gaan voor een volgende bestelling ! Vriendelijke groeten

De keuze is reuze!

Er is zoveel keuze en zoveel soorten, dat het kiezen lastig is! Het brood, de donuts, kleine zachte broodjes, kleine harde broodjes. Mijn eerste bestelling geplaatst en een bevestigingsmail ontvangen. Toen kon het wachten beginnen. Want ja, het kan wel tot 22:00 uur bezorgd worden. Eenmaal ontvangen, rook alles vers, zelfs mijn hond stond er bij te kwijlen. Ik raad het iedereen aan! Ik ga zeker vaker bestellingen plaatsen!

Verrassend lekker!

Dat iets "alledaags" als fijn volkoren brood zo smakelijk kan zijn en luxe product als abrikozenmeisjes zo verfrissend en knapperig. Aangenaam verrast!

Super!!

Bestellen ging perfect ... bezorging ook super!! Doe het zeker weer!!

Zo blij met deze bakker!

Vanwege diabetes zitten wij al meer dan een jaar thuis en komen ook niet in winkels. Het is zo geweldig dat je heerlijk brood en andere spullen thuis kunt laten bezorgen zonder gedoe. Wij zijn heel erg blij en zeer tevreden.

Lekker brood

Ruim assortiment

Brood/ banket is heerlijk en de mogelijkheid Om het te laten bezorgen is super.

Helemaal blij!!

Mooie site, heerlijke producten (met kerst oa verslavende kerstkransjes), maar ook ontbijtkoek dat soort gebak is, zo lekker smaakt het!! En dan die broodkeuze!! En de volgende dag vers gebakken bezorgd door Trunks met mooie tijd-indicatiesysteem. Kortom helemaal top!!

Echte topbankier altijd vers en super service

Het is altijd genieten met de broodjes van Paul, niet te vergeten de fantastische oliebollen bij de A18, ga zo door.

heerlijk brood en koek!

omdat mijn brood op was en ik niet naar de winkel kon heb ik besloten om brood online te bestellen. Wat een goede keus was dat ! de volgende avond had ik het bestelde al netjes in huis. overheerlijk vers brood en de smokkelkoek was ook heerlijk. Ik had nog wat klein gebak besteld en ook dat was in de dagen erna nog heerlijk. Goede bakker , ga ik vaker doen !

Goed verpakt snelle levering, en heerlijk vers.

Deze ‘online’ bakker levert topkwaliteit!

Onze eerste ervaringen met brood-shop.nl zijn geweldig. Heerlijke verse producten en snel bezorgd!

Altijd heerlijk brood en super goede service!

Zelfs als het brood in de diepvries is geweest, is het nog 2 dagen vers. Heerlijk! Top service! Elke week heerlijk brood aan huis bezorgd!

Top!!

Super geregeld en werkt perfect zo!!

geweldig

door omstandig heden kunnen wij niet altijd brood halen en laten het dan bezorgen.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.