Gezellige en vlotte quiz

mooi vlot door de vragen heen, leuke enthousiaste quizmaster en originele vragen

Leuke sfeer

Te veel muziek

Geweldig met een goede sfeer

Wat een super gezellige avond met een leuke sfeer. Gave ervaring om mee te maken!!!!!! Dit was de 1e keer maar zeker niet de laatste

Geweldige avond gehad!

Top! Top! Top!

Topavond met Ad Visser!

Super leuke avond! Originele vragen en goed aan elkaar gepraat. Maar was Penny?

Heel leuk avondje uit!

Hartstikke leuk en afwisselend, met veel energie gepresenteerd!

Uitdagend en lollig!

Veel plezier bij de afwisselende pubquiz van Quizplezier gehad vanavond!

Leuke avond!

Leuk gedaan, enthousiast gepresenteerd! Volgende keer de Zelhemse heren diskwalificeren:)

Beste quizmaster

1 vd beste quizmaster die ik ken in een lange tijd

Balletje balletje was een pre

Geweldig!

Met enthousiasme gepresenteerd, vakkundig en met passie gebracht!

Wat een top avond

Geweldige avond gehad met de pubquiz bij de Groes in Zelhem. Veel afwisseling en humor. Daarnaast toch elke keer weer zeer fanatiek met balletje balletje!

Ontzettend leuk!

Heel leuk gedaan, we hebben ons prima vermaakt.

Gezellig, divers, toegankelijk

Heel gezellig, leuke vragen, voor ieder wat wils.

Was weer top!

Martin is geweldig

Voel me bestolen

Top quiz Martin…

Dolle pret

En een al gezelligheid. Leuke vragen, goeie fragmenten en top Quizmaster

Super gezellig

Het plezier staat voorop. Leuk scoren is meegenomen. Was deze keer niet gelukt :( De karaoke momenten en de grappige filmpjes zijn erg leuk

Was weer super!

De sfeer zit er echt zo in, je doet het echt heel leuk. Variërend qua thema, voor elk wat wils

zo erg naar mijn zin gehad!!

het was echt super leuk! de vragen waren creatief en zo leuk bedacht! alleen wel iets meer gericht op oudere generaties maar prima ook voor jongere mensen !!

Heel leuk, grappig en er is overduidelijk veel moeite in voorbereiding in gegaan!

Hele gezellige avond gehad

Ruud Gullit

Was keihard man

Geweldige afwisselende avond

Super leuke gevarieerde quiz met hele leuke presentator. Handige kastjes ok de antwoorden in te geven. Leuke animaties of het scherm. Sfeervolle filmpjes en leuke spulletjes voor extra punten tussendoor. Voor herhaling vatbaar!

Leuk!!

Super leuk in elkaar gezet! En up to date. Leuk gepresenteerd!!

Nijverheidstraat 6

2671DJ Naaldwijk