Snelle levering en de wasparfum zijn geweldig ocean en White musk

Snelle levering, maar zool pantoffel laat al wat los

Warme, wollen sloffen heb ik via deze website besteld. De levering en communicatie liepen soepel, en de sloffen zijn warm en mooi. Alleen laten de bolletjes van de zool al los na een week. Overal waar ik loop in het huis, ligt een spoor van kleine, plastic bolletjes van de zool. Dat is even wat minder.

Snelle levering en keurig verpakt

Mooie Soxs besteld, keurig verpakt en snel geleverd.

Prima sloffen

Gemakkelijk besteld, snel en correct geleverd en het zijn heerlijke sloffen voor de koude tijd.

Via de webshop besteld en later opgehaald in de winkel. Hele aardige en hulpvaardige mensen. Jammer dat we zo ver weg wonen anders zou ik zeker regelmatig binnen lopen!

Wat een geweldige service, een echte aanrader!

Het was mijn eerste bestelling, werd zelfs gebeld dat er een product niet op voorraad was en samen gekeken naar een alternatief! Ben echt super enthousiast...

Warm en comfortabel

Nieuwe sloffen besteld. Werden binnen e werkdagen al geleverd. Maar 43/44 past goed voor iemand met maat 44.5. Daarnaast zijn ze heerlijk warm

Prima pantoffels

Heerlijk warme pantoffels die je makkelijk aan en uit doet. Attent met een bedank kaartje erbij.en snel geleverd

Goede services snel geleverd

Producten zijn goed aangekomen. Zien er goed uit

Leuke produkten en super snelle service

Ik ben zeer content met de communicatie, snelle service en produkten.

Snelle levering van heerlijke wasparfum

De volgende dag al geleverd. De wasparfum is geweldig, ruikt heerlijk en lang.

Ik ben blij dat ik de design store heb ontdekt.

Een heerlijke zaak om aparte cadeautjes voor een leuke prijs te vinden!

Super snelle levering, goed ingepakt en hele snelle en goede oplossing voor de kleine schade die mijn item had.

Perfect verlopen en blij met product

Prima service en snelheid van leveren. En bovenal een origineel en leuk product.

De vogels op stam zijn nog mooier in het echt goed verpakt en wat heel leuk was een kaartje er bij ondertekent naam verkoopster maakt het meer persoonlijk snel geleverd

Kleuren kunnen iets afwijken, omdat het om een natuurlijk product gaat. Deze vaas wijkt qua kleur behoorlijk af van de vaas op de foto. In dat geval viel het tegen maar het blijft een mooie vaas.

keurig verpakte levering

wij zijn heel blij met de aparte schaaltjes in de vorm van een wortel. Ze vallen iedereen meteen op.

Communicatie was goed. Mijn bestelling was niet meer op voorraad, werd direct daarover geïnformeerd. Kreeg aanbod voor vergelijkbaar product. Geen extra kosten daarvoor. Prima service

Mooie kaarten

Mooie kaarten Onhandige website. Je lijkt ook met de productfoto's te kunnen kiezen, maar moet daarnaast ook nog de tekst keuze apart maken. Ik heb 2 bestellingen moeten doen om de juiste kaarten te krijgen.

Heel goed! Snel verzonden. Netjes verpakt

Snelle, goede levering. Dik tevreden

Al 2 keer een aankoop hier gedaan , zeer snel verzonden ook !

Blikjes erg klein

Ik vond de blikjes erg klein

Beter dan verwacht

Op foto vaak anders dan in het echie maar dit viel positief uit!

Sint Agathaplein 65

5427AA Boekel

Over Bijzonder Design Store

Bijzonder Design Store is een eigenwijze winkel en webshop, een ontmoetingsplek met een eigen stijl voor iedereen die op zoek is naar net iets anders. Hier vind je unieke en originele cadeau's, woonaccessoires, verzorgingsproducten, sieraden en lifestyle producten voor een bijzonder iemand of voor jezelf. Bijzonder Design Store: creatief, uniek en net even Anders dan Anders.