Duurzaam origineel juf/meester cadeau

Goeie service, mooie verpakking, duurzaam en origineel

Prima service en levering

Voldeed aan alle verwachtingen

optijd geleverd en mooie produkten

De essentia nature parfum voor je was zou ik iedereen aanraden, heerlijk en verslavend. Het pakket met de proefmonstertjes van alle geuren die er zijn is een leuk en uniek cadeau om aan je vrienden of familielid te geven.

Super snelle bezorging

Mooie spullen

De bestelling werd naar wens goed verpakt gestuurd.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Snelle levering en goede service.

Snelle levering, goede communicatie qua aflevering en de bestelling was prachtig ingepakt.

Leuke cadeautjes, snelle levering en voor ieder wat iets te vinden.

Zeer snelle toezending.. netjes verpakt.. kortom zeer tevreden

Goede service snelle verzending

Snelle levering mooie producten

Mooie site met mooie producten, bestelling was heel snel binnen, mooi ingepakt fijne services. Ik ben zeer tevreden

Top ervaring!!

Mijn 1e ervaring met ‘Design Store’ is TOP! Leuke producten, snelle levering, goede prijzen en plezierig contact. Prima dus!

Snelle service en zalige sloffen

Heel erg lief klein handgeschreven briefje erbij! TOP! Ik heb de Noorse sloffen besteld, hebben een beetje Smurfen-look, maar WAT zitten ze lekker! :-)

Kan niet beoordelen, product nog niet bezorgd

Product nogcsterds niet geleverd. Twee tevergeefs thuis geweest. Zeer laat gemeld dat het nog niet bezorgd werd Gisteren niets gemeld door DHL, bericht was opeens verwijderd. € 6,50 bezorgkosten!. Vandaag melding van 10.00-15.00 uur.

Ontevreden

Helaas kreeg ik bloeipotloden los, zonder enige beschrijving voor degenen aan wie ik het cadeau wil geven. Zodat ik dus de instructie op het kaartje moest schrijven in plaats van wat ik eigenlijk op het kaartje wilde schrijven. Na contact gezocht te hebben met de klantenservice kreeg ik instructies om erbij te doen. Helaas te laat, de cadeaus waren al gegeven.

Heel leuk en origineel

De potloden met kruiden en bloemen waren een heel tof cadeau voor de meester en de juf aan het eind van het schooljaar!

Leuk cadeau voor juffendag

Cadeautje besteld voor juffendag. Verzending duurde wat lang. Zelf mail gestuurd, bleek leveringsprobleem te zijn.

Veel keus, snelle levering

Via Google op de site terecht gekomen. Veel leuke, originele en kleine cadeautjes. Goed omschreven, prima foto's. Je koopt wat je ziet, snel geleverd.

Goede nette snelle service

De levering is perfect en snel verlopen.

Mooie ketting ontvangen en het was netjes ingepakt met een lief kaartje erbij. Ik ben er erg bij mee. Goede service!

Super origneel

Heel leuk die bloem potloden en de mini high tea. Zijn weer eens orginele kado’s. Echt heel leuk!

Leuke producten en snelle verzending

Genoeg keuze om iets bijzonders te vinden. De volgende dag had ik alles al in huis.

Snel en goed

Snel en goed

Prima op tijd geleverd, netjes verpakt

Prima op tijd geleverd, netjes verpakt

Leuke producten, kwaliteit niet goed

Website is fijn, bestellen ging goed en levering ook in orde. Helaas waren de producten niet zoals on-line weergegeven.

Sint Agathaplein 65

5427AA Boekel

Over Bijzonder Design Store

Bijzonder Design Store is een eigenwijze winkel en webshop, een ontmoetingsplek met een eigen stijl voor iedereen die op zoek is naar net iets anders. Hier vind je unieke en originele cadeau's, woonaccessoires, verzorgingsproducten, sieraden en lifestyle producten voor een bijzonder iemand of voor jezelf. Bijzonder Design Store: creatief, uniek en net even Anders dan Anders.