Snelle levering, goed ingepakt en leuk briefje erbij.

Hoge verzendkosten

Producten zijn naar wens, alleen de verzendkosten vind ik heel erg hoog. Dat is jammer

Netjes en snel bezorgd

Snel geleverd keurig verpakt. Leuk een kaartje erbij.

Snelle keurige levering.

Super leuke reacties gehad op de erg originele produkten.

Super heerlijke ruikende was

Vooral als mijn beddengoed in mijn trapgat hangt ruikt het zo heerlijk. Geweldig spul waar je per was maar weinig bij nodig heb.

Snelle levering en kwaliteit producten zoals beschreven

Ik werd verrast door de snelle levering. In eerste instantie was ik verbaasd dat er een dunne zool onder de pantoffels zat, dat kon toch niet warm zijn? Maar dat zijn ze dus wel. Aangenaam warme voeten voor een top prijs. Een aanrader voor iedereen met koude voeten

Pirma

Prima snelle levering

bijzonder goede store

Noorse sloffen s'avonds 2 januari besteld op 5 januari in huis heerlijk zacht en warm met persoonlijk geschreven geluksmomentje kaartje erbij

Lekkere warme noorse pantoffels besteld. Contact over de maat via de mail was prima! Sloffen hierna snel geleverd. Heerlijk warm.

Fijne producten gekocht van Stijl, ben er zeer tevreden mee.

Altijd snelle top service

Reageren snel, goede service, denken mee met je en zijn vriendelijk.

Uitstekende ervaring

2 foodtrays besteld op zondag. Dinsdag werden ze al geleverd, zeer goed verpakt met een persoonlijk geschreven bedankkaartje.

Snelle complete levering

Helemaal tevreden met service

Mooie spullen en goed kwaliteit

Prima relatie geschenken

Voor de chauffeurs van DPD

Blij mee!

Goede service, snel bezorgd met persoonlijke kaart, erg attent.

Snelle levering van een fijn product met een persoonlijk kaartje

Snel en keurig geleverd

Precies zoals beschreven, lekkere warme voeten nu, en een leuk persoonlijk kaartje, super

Pijlsnel bezorgd, geweldige service

Heel beste en warme sloffen, binnen een etmaal bezorgd en een mooi persoonlijk kaartje er bij.

Helemaal top!!

Snelle levering, erg blij met mijn sloffen.

Erg tevreden

Mooie sloffen en een prachtige vaas en waxinelichthouder

Een kadootje om het pakket te ontvangen

Snelle levering en leuk verpakt.

De schoenenpoetsdoos voldoet helemaal

De schoenenpoetsdoos voldoet helemaal aan de verwachtingen, goed en leuk en mooi. Erg blij mee, goede cadeau gebleken. Het pakket is door DHL bezorgd op een moment dat niemand thuis was, daarna is het in een DHL locatie terecht dat dicht was gegaan voor wij een kans hadden om het op te halen. Erg slacht. Maar dat gaat over DHL en de bezorging, op zich niet over Bijzonder Design.

Alles ging goed

Goede snelle levering. Kado mooi ingepakt. Het was leuk om te geven. Mijn vriendin was ontroerd en blij

Lastig bestellen

Helaas heb ik niet de goede bestelling ontvangen. Het komt denk ik ook door het online bestellen. Ik heb de bruisballen besteld en 4 verschillende aangeklikt omdat ik ze cadeau wilde geven aan een badliefhebber, maar tot mijn grote verbazing kreeg ik vier van dezelfde die ik als eerste had aanklikt. Ook stom van mij om niet naar de factuur te kijken. Ik heb nu op het laatste moment andere( mindere cadeau 's moeten aanschaffen voor de persoon in kwestie.

Sint Agathaplein 65

5427AA Boekel

Over Bijzonder Design Store

Bijzonder Design Store is een eigenwijze winkel en webshop, een ontmoetingsplek met een eigen stijl voor iedereen die op zoek is naar net iets anders. Hier vind je unieke en originele cadeau's, woonaccessoires, verzorgingsproducten, sieraden en lifestyle producten voor een bijzonder iemand of voor jezelf. Bijzonder Design Store: creatief, uniek en net even Anders dan Anders.