Correct bezorgd en binnen de tijd

Correct bezorgd en binnen de tijd

Uitstekende ervaring

Snelle levering, goed verpakt en mooie producten! Aanrader!

Leuke producten en snel geleverd!

Leuke producten en snel geleverd!

Leuk

Leuk boekje

Heel prettig.

Mooie site, gemakkelijk besteld, correct geleverd. Dat is toch super!

Geweldige service en supersnelle reactie

Blij met de bestelling, bestel altijd via jullie

Alles tip top

Bestelling en verzending, allemaal tip top verlopen!

Persoonlijk bedankje, erg leuk!

Niet helemaal

Had het blikje iets groter verwacht

Aroma

Mijn hele douche ruikt er naar. De was ruim heerlijk fris.

Leuk cadeautje om te geven!

Op deze site een cadeautje besteld voor een collega! Op de site staan leuke en vooral originele cadeautjes! Het is snel geleverd en het is netjes verpakt! Ben erg benieuwd naar de reactie van mijn collega! Alleen de verzendkosten vond ik een beetje aan de hoge kant.

Snel, kwaliteit, vriendelijk!

Snel, kwaliteit en vriendelijk! Echt top!

Super leuke webshop, veel keus en een goede service

Veel verschillende producten, unieke cadeautjes en nog veel meer leuke spullen.

Leuk cadeau en prima bezorgd!

Alles goed ingepakt en snel geleverd zodat ik voor t weekend de kletspot ontving.

Op tijd en eenvoudig

Supersnelle en vriendelijke afhandeling

We hadden vriendenboekjes nodig voor een afscheid. Deze waren snel binnen en na navraag gedaan te hebben voor een officiele bon, was dit ook supersnel en vriendelijk geregeld.

Fijne overzichtelijke site, mooie producten en goede prijzen. Snelle verzending, persoonlijke kaart. Kortom super!

heerlijke geur

Vind het best wel prijzig, maar wat een half dopje in de wasmachine een geweldige, langdurige, heerlijke geur om er een hele nacht in te slapen, af te drogen kan doen.

Leuk en precies volgens verwachting

Juffen meesters cadeau einde jaars

Retour mislukt

Om 17.05 was ik in Boekel om de mooie sokken te retourneren. Geopend tot 18 u las ik op internet. Helaas voor niks gereisd van ver. Prima sokken overigens, maar ik wilde kuitsokken i.p.v. enkelsokken. Volgende keer beter. Groet van Marijke

Geweldige shop snelle levering

Ik vind dit 1 van de leukste webshops. Ook de levering was snel totaal geen problemen echt een aanrader

Heel tevreden met mijn bestelling.en ook lekker vlot daar hou ik van.geweldig

top snelle levering

snelle levering en de spullen die ik besteld allemaal kwaliteit spul

Sint Agathaplein 65

5427AA Boekel

Over Bijzonder Design Store

Bijzonder Design Store is een eigenwijze winkel en webshop, een ontmoetingsplek met een eigen stijl voor iedereen die op zoek is naar net iets anders. Hier vind je unieke en originele cadeau's, woonaccessoires, verzorgingsproducten, sieraden en lifestyle producten voor een bijzonder iemand of voor jezelf. Bijzonder Design Store: creatief, uniek en net even Anders dan Anders.