Prima website

Heel netjes een artikel was er niet als die vervangen mocht worden voor een andere. Top

Te groot

De sloffen die ik besteld had waren veel te groot, dus ik moest ze terugsturen wat mij 7,25 euro koste. Ik heb dus niks meer en het kost mij ook nog eens 7,25 euro. Dit vind ik een slechte service dus ik denk niet dat ik jullie ga aanbevelen en ik bestel ook niet meer bij jullie.

Fantastische producten met een super service!

Prettige webshop, groot aanbod, snelle leveringen en goede, leuke producten

super sloffen

super sloffen zitten heerlijk warm echt wol alleen zou ik een maatje kleiner bestellen daar ze een beetje uitlopen.

Karolina

Zeer goede service. Snelle afhandeling van bestellingen!

Top service!

Leuke site met veel betaalbare kadootjes en hebbedingetjes.. Binnen 1 dag bestelling binnen! Ennnn zelfs met een persoonlijke note! Hier ga ik zeker nog eens bestellen!

Ben heel blij met mijn nieuwe sloffen. Heb super warme voeten nu!

Vlotte service

Hele vlugge en nette service

Geweldig!

We zijn fantastisch geholpen door Ingrid. In 1,5 uur geslaagd voor een eettafel met 6 stoelen. Wij komen zeker terug naar deze prachtige winkel!

Leuk product en goede service!

Wij hadden als organisatie een leuke attentie uitgekozen en deze is netjes bij ons bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

We hebben sloffen besteld. Die zitten mijn zoon heerlijk! Goede levering.

Originele cadeaus kunnen kopen en snelle levering!

Prachtig aanbod in unieke cadeaus, snel geleverd ook!

Snelle bezorging

Snel bezorgd en goed verpakt. Geleverde product voldoet aan de verwachting.

Hele fijne sloffen

In weekend besteld, dinsdag in huis. Fijne snelle levering. Leuk ingepakt. Helaas wel een blikje vriendschap ipv blikje liefde (madeliefjes) ontvangen. Ivm een bruidspaar vond ik dat dan wel jammer.

Mooi verzorgd

Zieboven

Leuk productaanbod en snelle levering

De Super Bedankt kaart gekocht met daarin zaadjes, weer eens wat anders om werknemers een hart onder de riem te steken in deze Corona tijd.

Super en snel bezorgd

Ik zou er zeker weer bestellen.

Goed, snel bezorg erg tevreden

Erg goed!

Lekker warm

Lekker warm

Mooi spul

Fijn product ontvangen.

Trage afhandeling bij retour (en retourneren is niet gratis)

Trage afhandeling bij retour (en retourneren is niet gratis)

Sint Agathaplein 65

5427AA Boekel

Over Bijzonder Design Store

Bijzonder Design Store is een eigenwijze winkel en webshop, een ontmoetingsplek met een eigen stijl voor iedereen die op zoek is naar net iets anders. Hier vind je unieke en originele cadeau's, woonaccessoires, verzorgingsproducten, sieraden en lifestyle producten voor een bijzonder iemand of voor jezelf. Bijzonder Design Store: creatief, uniek en net even Anders dan Anders.