Super fijn

Leuke site, leuke spulletjes, leuke kadoos, leuke prijzen, leuk ingepakt. Met hierbij een snelle levering en persoonlijk briefje

De pot handcreme bleek bij aankomst gebarsten te zijn. Maar na een mailtje werd er direct een nieuwe opgestuurd. Super service!!

Bestelling vrij snel ontvangen maar één product is (waarschijnlijk) tijdens transport beschadigd. Contact opgenomen en gelijk een nieuw product opgestuurd gekregen. Goede service!

Niets op aan te merken.

Er zat zèlfs een handgeschreven groet bij :)

Snelle verzending en goed verpakt!

Uitgebreid assortiment, snelle verzending en goed verpakt, tevreden!

Zeer snelle levering

Duidelijke website en snelle levering. Heldere communicatie over het verloop van het aankoopproces. Voldeed aan de verwachting.

Niet helemaal wat ik hoopte

Ik had het interieur parfum besteld, maar ik vind de geur Cothen niet erg blijven hangen. Dat vind ik wel jammer. Ik wil nog wel het een en ander gaan proberen Maar ik weet nog niet wat. Ik hou van zwoele geuren zoals Musk. Misschien hebben jullie een suggestie? Mag Sonja

uitstekend

prettige site en makkelijk te bestellen

Mooi verpakt en een snelle levering

Mooi verpakt met en een snelle levering.

Voor herhaling vatbaar!

Mijn online bestelling was zeer netjes verpakt en er zat zelfs een persoonlijk kaartje bij!

Wel goed maar duur

De amberblokjes heb ik voor t eerst besteld maar achteraf gezien zijn ze veel te duur. Ik heb er deze week 10 besteld voor 2.50 per stuk, scheelt gewoon 4 euro per blokje. De blokjes zijn net zo sterk van geur en net zo groot. Kortom, belachelijke prijs.

Snel besteld en geleverd

Snel besteld en geleverd

Snelle levering en fijn product

Een mooi fijn ruikend kaarsje. Echt een perfect mini-cadeautje

Leuke cadeau winkel

Vlotte service en levering

Bijzonder snel mooi ingepakt geweldig!!!

Bizoder snel mooi ingepakt in een woord geweldig.

Bestelling heel snel en correct geleverd

Website heel overzichtelijk en makkelijk in gebruik, waardoor ik mijn bestelling snel kon plaatsen.

Zeer tevreden!

Leuke webshop. Netjes verpakt en snel in huis!

Snelle en zorgvuldige afhandeling van de bestelling.

Snelle levering, leuke producten

Het shoppen was al een beleving op zich, wat een leuke producten. Uiteindelijk een mooie keuze gemaakt en de bestelling geplaatst. Deze werd snel verzonden en snel geleverd. Hij was ook goed verpakt zodat het niet kapot kon gaan. Fijne shop-ervaring dus!

Super leuk!!

Ze hebben super leuke en diverse dingen. Ik had een ontspanningspakketje samengesteld als cadeautje en in laten pakken, nou ik heb nog nooit zo'n leuk kleinigheidje gegeven! Ik zal hier zeker nog eens bestellen!

Wasgeluk is een heerlijk product en de service en snelheid van levering was top.

Wasgeluk/parfum is een heerlijk product en de service en snelheid van levering via Bijzonder Design Store was top.

Zelfs zonder fysiek contact een warm-winkel-gevoel

De levering liet op zich wachten door problemen bij de toeleverancier. Ik werd daar correct over geïnformeerd en kreeg de optie om te annuleren. Bestelling toch door laten gaan. Bij ontvangst zat er een leuk kaartje van Hannie bij.

Fijne site, leuke dingen. En zeer snel met verzenden

Beetje slordig want we hadden een ruiling in bestelling gedaan en die kwam niet.

Zie boven

Goede service Ik had het als Kadoo laten versturen en ze hebben op mijn verzoek ook nog wen tekst op de kaart geschreven.

Sint Agathaplein 65

5427AA Boekel

Over Bijzonder Design Store

Bijzonder Design Store is een eigenwijze winkel en webshop, een ontmoetingsplek met een eigen stijl voor iedereen die op zoek is naar net iets anders. Hier vind je unieke en originele cadeau's, woonaccessoires, verzorgingsproducten, sieraden en lifestyle producten voor een bijzonder iemand of voor jezelf. Bijzonder Design Store: creatief, uniek en net even Anders dan Anders.