Ik vind het heerlijk en een goede gezonde vervanger voor een glas rode wijn

Het is super lekker en een goede gezonde vervanger voor een glas rode wijn in

Twee cadeautjes om te geven en ook een cadeautje om te krijgen! :)

Prima!!

Snelle levering en prima producten!

Snel ontvangen

Wasparfum besteld, netjes verpakt en snel geleverd. Helemaal top!

Vlot

Bestelling en levering ging vlot en pakketje was mooi ingepakt.

Een aanrader!!

Leuke site, originele kadootjes. Overzichtelijk . Snelle service. Kortom helemaal leuk. Een aanrader.

Snelle levering, mooie cadeaus

Mooie webshop. Leuke artikelen

Mooie producten, goed verpakt en snel bezorgd

Leuke site!

Snelle levering!

Goed en zorgvuldig geleverd!

Snel en verzorgd

Leuke site , bestelling was goed ingepakt zag er verzorgd uit. Het kaartje met achterop handmatige groet geeft een persoonlijk tintje aan dit bedrijf! Veel succes verder zal jullie zeker aanbevelen.

Mooi ingepakt

Mooi ingepakt en blij met het cadeau

Ik heb nog steeds niets ontvangen...

Woensdag besteld. Ik kan niet zien wanneer hij nou komt via DHL... Het is morgen weer woensdag. De verjaardag waar het voor was is al geweest. Niet jullie schuld. Maar wel iets om te melden denk ik...

Goed, was er snel en duidelijk

Hele mooie sloffen voor mijn vrouw

Wij zijn er heel blij mee Mooie sloffen en lekker warm

Nog niets afgeleverd!

Nog geen bericht over aflevering gekregen Inmiddels in goede staat ontvangen, wel een aantal uren later dan “de pakketjes volger” mij meldde als : pakketje afgegeven. Wel tevreden over het bedrijf Bijzonder Disign Store, minder over pakket bezorgdienst.

Snelle terugkoppeling na bezorgprobleen. Tevreden over het produkt.

Goede en snelle service

Kaarten met zaadjes en persoonlijk tekst besteld. Service was goed en snel geleverd.

Uitmuntend

Gekregen wat verwacht en supersnelle levering

Snel geleverd en fijn product1

Alles prima.

Goede voorraad, goede prijs

Goede voorraad, goede prijs

ontzettend leuk en uniek cadeautje

erg leuk om mijn stagiaire in de zorg een leuk afscheidscadeautje te geven wat een beetje aansluit op de zorg. Het is dus de handcrème geworden "bedankt voor de helpende handen" super leuk, passend en origineel

Duidelijke website, snelle levering en goed verpakt.

Sint Agathaplein 65

5427AA Boekel

Over Bijzonder Design Store

Bijzonder Design Store is een eigenwijze winkel en webshop, een ontmoetingsplek met een eigen stijl voor iedereen die op zoek is naar net iets anders. Hier vind je unieke en originele cadeau's, woonaccessoires, verzorgingsproducten, sieraden en lifestyle producten voor een bijzonder iemand of voor jezelf. Bijzonder Design Store: creatief, uniek en net even Anders dan Anders.