Sloffen te slap, glijden naar beneden zool slaat dubbel.

Zal ze niet gebruiken.

Super snelle en keurige service

Geweldig leuk om de lamp te ontvangen goed verpakt, snelle levering en een leuk kaartje erbij van bijzonder, een gelukskaartje

Warme sloffen

Geen koude voeten meer met mn n nieuwe warme sloffen. Vrij snelle levering en goed verpakt.

Prima! Product was gelukkig op tijd.

Leuke cadeautjes

Het was alleen kleiner van formaat dan ik had gedacht.

Snelle bezorging!

Leuke winkel met snel contact.

Leuke winkel met snel contact.

Mooie fles wijn, goed verpakt

Over de smaak van de wijn kan ik niks zeggen, het is als cadeautje voor een ander. De fles voldeed volledig aan mijn verwachting, goed verpakt en het kaartje dat ik erbij heb besteld is goed stevig.

Super snelle verzending en goede service..

Goede ervaring mee, zal hier waarschijnlijk nog wel vaker iets kopen..

Goede producten snelle levering

Was parfum talk besteld en het assembli beren hoofd. Mooie producten en een snelle levering. Was parfum ruikt heerlijk dit ga ik vaker bestellen!

Uitstekende keus

Goede warme sloffen en een super vlotte levering.

Oke

Vandaag besteld morgen in huis ondanks de corona drukte. En een leuk kaartje erbij ☺.

Leuke produkten en snelle verzending.

Snelle levering. Sloffen zijn aan de grote kant.

Ben heel erg tevreden met mijn nieuwe noorse pantoffels

zeer goed

Leveren snel en prijs kwaliteitverhouding helemaal goed.

Goede service, snelle bezorging, heerlijk ruikende was.

Via Facebook op de pagina van Forty eight Amsterdam gezien. Gekocht en heel blij. Wat ruikt de was heerlijk. Ik ga zeker andere producten van jullie proberen.

Heel klantvriendelijk

Pakketje was heel snel binnen, bij binnenkomst was mn bestelling kapot en na mail contact heb ik een nieuwe opgestuurd gekregen!

Bijzonder fijn

Heerlijke producten besteld van Mijn stijl & Janzen, een defect aan een douche schuim werd keurig en netjes opgelost door meteen een nieuwe op te sturen! Bijzonder Fijn

Top winkel

Snelle verzending, en prima service

Erg klantvriendelijk

Prettige en snelle communicatie. Ook toen ik niet tevreden was over het product, erg netjes geholpen.

Warme pantoffels

De pasvorm is voor mij niet helemaal ideaal. Ze zojn vrij breed aan mijn voet waardoor de pantoffel wat afglijdt met lopen waardoor je 'sloft'. Qua lengte is het juist redelijk krap en zit ik met mijn teen aan de voorkant. Maar ze houden mijn voeten warm en daar gaat het om!

Snelle levering!

Mooie producten en snel geleverd.

Sint Agathaplein 65

5427AA Boekel

Over Bijzonder Design Store

Bijzonder Design Store is een eigenwijze winkel en webshop, een ontmoetingsplek met een eigen stijl voor iedereen die op zoek is naar net iets anders. Hier vind je unieke en originele cadeau's, woonaccessoires, verzorgingsproducten, sieraden en lifestyle producten voor een bijzonder iemand of voor jezelf. Bijzonder Design Store: creatief, uniek en net even Anders dan Anders.