Uitstekende koop!

De schapenwollen pantoffels werden snel geleverd en ze zitten heerlijk.

Snelle levering en zulke leuke items!

Duurt wat langer

Je moet wel even geduld hebben: het duurt een goeie week voordat je je spullen in huis hebt. Prijs- kwaliteit verhouding is goed.

Snel verstuurd en product naar verwachting!

Helemaal top

Helemaal top

Uitstekende en snelle service en levering

Verrassend om mijn pakketje uit te pakken.

Leuk om een pakketje met een persoonlijke kaart er bij te ontvangen.

Keurige snelle ontvangst

Site ziet er goed en overzichtelijk uit. Bestelde sloffen bevallen goed

De geur is heerlijk en een vlugge verzending

Overzichtelijk en snel besteld & geleverd!

1e keee hier besteld. Mooie site, veel producten. Overzichtelijk en snel besteld & geleverd!

Snelle service, goed verpakt, maar ik had deze beoordeling al eerder verzonden :)

Zeer snelle verzending goed product.

Via mail de zeer snelle afhandeling gevolgd en ontvangen. In een zeer goed verpakt doosje. De armbanden in ëen luxe geschenkverpakking.

Mooie spullen, snelle levering

Een lekker en bijzonder drankje voor mezelf gekocht om Dry January op te leuken. Namelijk Gimber. Een alcoholvrije lekkernij met een bite. Aanrader! In het cadeaupakket ook 2 mooie glazen. Ik ben om.

leuke aankoop

ik wilde iets bijzonders en jullie leverden iets bijzonders! heel blij mee...

Heel goe

Na verkeerde zending is dit snel en soepel opgelost

Goede snelle service!

Gewoon ‘bijzonder’ goed!

Fijne shop

Snelle levering, goed verpakt.

Prima!! Duidelijke site, snelle ook levering en goed verpakt.

Snel en attent

Snelle levering en een attent bedank briefje.

Ik heb de Noorse Sloffen gekocht, ze zijn snel verstuurd en zitten heerlijk. Ik heb zelf maat 42 en dus maat 41/42 gekocht. Ik merk dat ik wel af en toe op de rand loop, maar als ik een maat groter zou hebben genomen zouden ze denk met lopen uitgaan. Ze hebben om de enkels vrij veel ruimte. Maar heerlijk warm en perfect om de hele dag met het thuiswerken aan te hebben :)

Fijne site, snelle bezorging.

Fijne producten, fijn dat je het online kan bestellen nu je niet fysiek in de winkel kan komen.

verrassend

Op zoek naar wollen sloffen kwam ik op de site van bijzonder design. Ik verwijs een ieder door naar uw site! Bijzondere site en snelle levering!

Sint Agathaplein 65

5427AA Boekel

Over Bijzonder Design Store

Bijzonder Design Store is een eigenwijze winkel en webshop, een ontmoetingsplek met een eigen stijl voor iedereen die op zoek is naar net iets anders. Hier vind je unieke en originele cadeau's, woonaccessoires, verzorgingsproducten, sieraden en lifestyle producten voor een bijzonder iemand of voor jezelf. Bijzonder Design Store: creatief, uniek en net even Anders dan Anders.