Snelle levering en uitstekende service

Ik heb hier 2 paar wollen sloffen besteld. De kwaliteit is uitstekend en ze zitten heerlijk. Ik had wel een opmerking geplaatst bij mijn bestelling omdat er een extra bedrag werd gerekend voor het betalen met creditcard maar dat dit in Europa sinds een jaar niet meer mag. Dat bedrag was binnen no-time terug gestort en het betaalsysteem aangepast. Zodat ook andere kopers dit niet meer hoeven te betalen.

Prima verzorgt met een persoonlijke touch

De site en bezorging is prima verzorgt met een persoonlijke touch. Leuk detail is de handgeschreven groet.

Prachtige artikelen

Heb de verkeerde sokken besteld, helaas. Toen we de doos uitpakten ontdekten we de verkeerde sokken en de verkeerde maat. Bij het terugsturen vielen mij de transportkosten toch wel tegen.€ 6,- voor een paar sokken. Nu wij de goede sokken wilden bestellen, viel het op dat het op de site niet makkelijk aangegeven stond.

Goed product, goede service.

Fijne warme sloffen, makkelijk bestellen, snel geleverd, ondanks drukte bij de post.

Idd geluksmomentje, mede door het persoonlijke kaartje dat erbij zat.

Zeer goede ervaring. Leuk dat er ook een persoonlijk kaartje bij zat. Maakt het online winkelen toch nog een beetje persoonlijk. Zal zeker nog eens wat bestellen.

Zeer te vreden goede kwaliteit had het snel in huis

Super leuke spullen en snel geleverd!

Erg leuk aanbod aan spullen! Ik heb een aantal Bloom potloden besteld en zijn goed en snel binnen gekomen. Ook een aantal meer gebeld met verschillende vragen over de bestelling en levering en elke keer netjes en vriendelijk te woord gestaan. Zeker een aanrader.

Heel leuk kado en goed geregeld

Snel geleverd en keurig verpakt!

Twee Gimber flessen gekocht, goed verpakt en snel geleverd.

Snelle levering en de producten zijn goed verpakt!

Ik vind het een fijne webshop die snel en correct handelt, de producten zijn met zorg en goed ingepakt.

Leuke website

Duidelijk en aparte dingen.

Mooie spullen, persoonlijk en snelle uitvoering

Zie bove

Topservice!

Gimber, heerlijk product , supersnel geleverd en boven de €50,- geen bezorg kosten!

Een snelle levering. De kalender was boven verwachting.

Een cadeautje voor mezelf. Meteen begonnen met dag 1. Fijn dat je de kalender kunt starten wanneer je wilt.

Perfecte levering ondanks de drukte

Zie boven

Keurig verpakt en ondanks de covid snel ontvangen.

Ik heb sox besteld. Een aanradertje.

Altijd perfecte levering

Ik koop hier normaliter in de winkel en nu al meermaals online een bestelling geplaatst. Ze zijn altijd snel, vriendelijk en de prijzen zijn goed. Echt een aanrader

Bestelling vlot binnengekregen, goed ingepakt en belangrijk... ben er blij mee

Geweldig!

Wij zochten een passend cadeau die we persoonlijk konden maken. Ingepakt en zelfs met een geschreven kaartje hebben jullie dit fantastisch gemaakt.

Snelle en prettige service

Snelle en prettige service

Mooie producten, goede prijs, verzorgde levering

Leuke producten. Prijzen zijn reëel. Bezorging was snel en ook netjes. Breekbare spullen goed beschermd verpakt.

Snelle levering.

Goed geregeld.

Sint Agathaplein 65

5427AA Boekel

Over Bijzonder Design Store

Bijzonder Design Store is een eigenwijze winkel en webshop, een ontmoetingsplek met een eigen stijl voor iedereen die op zoek is naar net iets anders. Hier vind je unieke en originele cadeau's, woonaccessoires, verzorgingsproducten, sieraden en lifestyle producten voor een bijzonder iemand of voor jezelf. Bijzonder Design Store: creatief, uniek en net even Anders dan Anders.