Snelle levering. Prijs/kwaliteit goed. Duidelijke site om te bestellen.

Prima afhandeling, duidelijke communicatie en snelle levering.

Een zeer betrouwbare site

Producten worden altijd snel geleverd. Geven snel antwoord als je wat vraagt. De waspurfum is super!!

Positief!

Leuk en verfrissend aanbod. Werd met enthousiasme ontvangen! Tip: bied ook een mogelijkheid aan om het als een cadeautje te versturen en er ‘kaartjes’ aan toe te voegen. Zo wilde ik ook nog iets kopen voor iemand anders, maar dat moest dan naar wéér een ander adres. Misschien kunnen jullie hier iets mee?

Pantoffels besteld en snel geleverd

Goed - Snelle levering - en Prima kwaliteit.

Snelle service en mega fijne sloffen

Ervaring is goed

Snel geleverd en ziet er mooi uit

Leuke spullen, snelle levering.

Kletspot & (kaarten)sets besteld, waaronder een pot van glas. Heel goed verpakt en snelle levering. Ik ben tevreden.

Snelle service, goede kwaliteit

Ondanks de coronatijd een super snelle levering. De sloffen zijn lekker warm en van goede kwaliteit. Ben er heel blij mee! Meteen ook voor mijn man besteld.

Heel mooi en stevig ingepakt. Super !

Supersnel geleverd

Mooie producten. Vriendelijk. Supersnelle levering

Te grote sloffen

Sloffen vallen erg groot uit. Helaas niet gratis retourneren, dus ergens anders maar andere besteld.

Snelle levering, leuk persoonlijk kaartje erbij!

Fijne webshop met goede service

Fijne webshop. Ze verkopen de leukste dingen: Ik word er hebberig van. Een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij, maakte de bestelling compleet. Bovendien werd mijn bestelling zeer vlot verzonden en ook geleverd. (Ondanks vertraging bij de bezorgdiensten momenteel). Ik ga hier zeker meer bestellen.

Mooi product, snelle bezorging

Mooi product Goede prijs Snelle afhandeling en bezorging

Overheerlijke wasgeuren

De hele woning en alle kasten ruiken heerlijk. Genieten!

Snel

Vlot en accuraat geholpen

Betrouwbaar en adequaat

Snelle en nette levering!

Gewoon snelle levering en goede kwaliteit

Patchouli zeep...ruikt lekker maar nog niet gebruikt. Grote stukken zeep.

Bijzondere geschenken en snelle afhandeling

Een bestelling geplaatst van 100 stuks, die zeer snel geleverd.

Via de website heb ik sloffen besteld en die kon ik de volgende dag al ophalen. Helaas mocht ik vanwege corona alleen afhalen en heb ik maar heel even in de winkel gestaan. Die zag er wel gezellig uit. Ik werd erg vriendelijk geholpen.

Snelle levering, mooi en met liefde verstuurd

Heerlijke zeepjes en een schattig armbandje gekocht.

Sint Agathaplein 65

5427AA Boekel

Over Bijzonder Design Store

Bijzonder Design Store is een eigenwijze winkel en webshop, een ontmoetingsplek met een eigen stijl voor iedereen die op zoek is naar net iets anders. Hier vind je unieke en originele cadeau's, woonaccessoires, verzorgingsproducten, sieraden en lifestyle producten voor een bijzonder iemand of voor jezelf. Bijzonder Design Store: creatief, uniek en net even Anders dan Anders.