Leuke producten en goede service: ik werd gebeld dat de aflevering niet voor Kerst kon plaats vinden. Dat was goed om te weten.

Supersnelle en fijne service

Na lang zoeken naar een geschikt afscheidskado voor mijn werkgever en collega's, kwam ik uit op de website van Bijzonder Design Store. Een leuk assortiment, waardoor mijn keuze snel gemaakt was. De volgende dag had ik het al nodig! Afgerekend en spoedberichtje er achteraan gestuurd. Binnen een kwartier kreeg ik een bevestiging dat mijn order eruit gepikt en diezelfde dag nog verzonden wordt - en dat ondanks de eindejaars postdrukte. En jawel, de volgende ochtend werd het pakketje netjes aan de deur geleverd. Collega's blij verrast, ik superblij en opgelucht. Samengevat: petje af! Bedankt Twan en team.

Geweldig snelle servies in deze drukke tijd. Bedankt hiervoor

Top ervaring

Prima maar vragen niet geschikt voor ons

Was een goede ervaring, maar vragen waren niet helemaal op ons gericht! Wij zijn beide al gepensioneerd of bijna; dus vragen als hoe zou je leven er over 10 jaar uitzien zijn wat ingewikkeld! Verder prima hoor; maar misschien nog een andere versie maken voor de ouderen? Vind het niet leuk om te zeggen want ik voel mij niet oud; werk nog maar moet straks stoppen! Dus;;;; Wij willen ook nog praten en onze relatie verbeteren!! Hoop dat jullie hier iets mee kunnen

Leuke pakken

Jullie cadeau pakket van de zorg en goud waard waren erg goed ontvangen. Ik ga er misschien nog meer bestellen of nog meer andere dingen kopen bij jullie. Jammer vonden ze wel dat bij de vragen van voetbal geen antwoorden bij staan. Groeten Ineke de Bruine

Prettige, sympathieke communicatie, snelle levering

Prettige, sympathieke communicatie, snelle levering. 4 flessen, goed verpakt, aardig kaartje erbij.

Prima, snelle verzending, leuk verpakt.

Prima, snelle verzending, leuk verpakt.

Goede klantenservice, geurkaarsen weinig geur

1 product was niet meer op voorraad, zeer nette afhandeling. Er werd telefonisch contact opgenomen om te overleggen hoe dit op te lossen. Erg fijn! De geurkaarsen ruiken echter amper als ze branden (zelfs als ik er recht boven hang), voor die prijs had ik meer verwacht. Ook is de small, écht small. De webshop beveel ik aan, de geurkaarsen echter niet.

Leuke spullen en snelle levering!

Leuke cadeaus kun je er kopen!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering.

Super snelle levering en geen verzendkosten!!

Ondanks de drukte toch snel geleverd en top product!

Mooie kwaliteit, goede prijs.

Fijne pantoffels voor een redelijke prijs. Verzending was ondanks kerstdrukte snel.

Ik was op zoek,naar net even iets anders. Door Google kwam ik op deze site terecht. Omdat de feestdagen er zijn zocht ik iets leuks om te doen. En zo kwam ik bij de vragenkaartjes. Je kunt een eigen interpretatie geven,als een antwoord goed is bevonden. Kortom lol voor de familieleden.. Als ik nog eens iets zoek ga ik weer naar deze site. De levering was ook nog eens snel. Bedankt

Goede warme sloven

Prettige communicatie, snelle verzending, mooi product

Mooie borrelplank besteld, heel snel verzonden

Snelle levering ondanks drukte van kerst en product bevalt zeer goed!

Leuk met het persoonlijke kaartje

Goede communicatie over de status van de bestelling. Daarnaast werd het product de volgende dag al geleverd. En dat nog wel in de drukste periode van het jaar, 1 dag voor kerst.

Helemaal top!!!

Bestelling een paar dagen voor kerst gedaan en niet verwacht dat het ook voor kerst binnen was.....het was echt een verassing,Dus zeker een aanrader!!! Ik zeg het voort....

Super snelle service en waanzinnig fijne kwaliteit.

Ik heb mijn bestelde sloffen erg snel bezorgd gekregen, wist door berichtjes waar ik aan toe was. Heb de sloffen direct aangetrokken en draag ze continu wanneer ik binnenshuis ben. Geweldig fijne kwaliteit.

Levering prima, maar `Laat je cadeau inpakken` viel tegen!

Ik heb gekozen voor `Laat je cadeau inpakken. Daar kon ik aangeven welk soort inpakpapier. Ik koos cadeautje en bij afrekenen heb ik bij de opmerkingen aangegeven dat het een cadeautje voor een verjaardag was, maar vervolgens is het cadeautje ingepakt in HO HO HO kerstpapier met een sticker fijne feestdagen. Dat vond ik heel jammer en eerlijk gezegd had ik van jullie voor € 1,50 meer verwacht van het `Laat je cadeau inpakken`.

Snel en veilig

Mijn bestelling kwam snel binnen! Toen ik de doos opende zat er een briefje bij met persoonlijke groetjes, dat vond ik een leuke toevoeging. Ik had ook iets van glas besteld en alles zat keurig verpakt in bubbeltjesplastic en papier, zodat ze tijdens de bezorgrit heel bleven. Heel fijn!

Een hele goede ervaring

Alles netjes verpakt! Leuke duidelijke site met leuke spulletjes! Ik ben zeer tevreden en zal vaker bestellen. Ook een snelle levering.

Zeer tevreden.

Alles precies op tijd ben zeer tevreden. Een aanrader.

Sint Agathaplein 65

5427AA Boekel

Over Bijzonder Design Store

Bijzonder Design Store is een eigenwijze winkel en webshop, een ontmoetingsplek met een eigen stijl voor iedereen die op zoek is naar net iets anders. Hier vind je unieke en originele cadeau's, woonaccessoires, verzorgingsproducten, sieraden en lifestyle producten voor een bijzonder iemand of voor jezelf. Bijzonder Design Store: creatief, uniek en net even Anders dan Anders.