Bij Bijzonder Design Store een prachtig dagboek van Vertellis besteld. Het dagboek was een cadeau en prachtig ingepakt, plus supersnel geleverd.

Prima service, pakket vervoer was slecht

Leuk in jullie webwinkel rond te neuzen. Gevaarlijk voor mijn portemonnee! Echt super! Maar kwetsbare spullen in een doos vervoeren, die minstens 15 x zo groot is als de inhoud vraagt om problemen. Een papiertje er omheen ( die er af was gegaan) De inhoud rolde door de doos, inclusief de glazen pot. Gelukkig geen schade, maar het zag er niet fraai uit. Wel een bijzonder snelle levering in deze drukke tijd. Dat was top!

Snelle levering, ondanks drukke tijd

Nog geen ervaring met dit bedrijf, maar goede, betrouwbare levering.

Snelle levering en heerlijke geuren

Snelle levering en heerlijke geuren voor de was

Super leuke spullen die je niet overal kunt vinden.

Leuke spullen voor zowel mannen als vrouwen. Bijna alle kerstcadeautjes hier gekocht!

Besteld en ondanks de drukke periode heel snel in huis!

Product voldoet aan de verwachting en is snel geleverd.

Goede kwaliteit

Bijzonder Design doet wat ze op hun site beloven ! Bestellen, bevestigen, binnen de tijd bezorgen.

Bijzonder Design doet wat ze op hun site beloven ! Bestellen, bevestigen en binnen de tijd bezorgen. Voorraad klopt, geen teleurstellingen want het ging tenslotte om een moeilijk te krijgen cadeau.

Het was super de super.

Super bedankt voor de supersnelle levering van het supergoede cadeau.

Goed geregeld en op tijd bezorgt

snelle service

product zoals omschreven en binnen 1 dag geleverd

Goede en snelle service!

Keurig op tijd geleverd

Via de webshop een bestelling gedaan en verliep allemaal keurig.

Top producten, top service

Originele cadeaus voor een betaalbare prijs. Heb mijn bestelde producten snel en netjes verpakt geleverd gekregen. Zoveel leuks, ik koop gauw weer!

Leuke artikelen uitstekende verzending

De artikelen die ik besteld heb, zijn zeer snel verzonden, en keurig verpakt. Ik zou hier zeker weer bestellen. Betrouwbare webshop.

Goede snelle service

pakketje op tijd geleverd, Kan inhoud niet beoordelen, die is nl niet voor mij,

Snelle levering, producten naar wens.

gewoon zoals het hoort, een directe reactie en prompte afhandeling,Bedankt

alweer een tevreden klant

Snel en netjes geleverd

Mijn bestelling kwam, ondanks de decemberdrukte, snel binnen thuis. Goed, stevig verpakt.

Hele leuke en warme sloffen

snel geleverd. super mooi product.

Super blij met mijn sloffen.

Zoals het hoort

Bestellingsbevestiging, betaalbevestiging, verzenbevestiging en netjes optijd geleverd voorzien van een handgeschreven bedankje.

Snel en voordelig

Hele leuke spulletjes voor een leuke prijs. Snel geleverd waardoor alles voor de kerst binnen was!

Helemaal goed, niets op aan te merken

Keurige, vlotte service en de producten werden zeer zorgvuldig beschermd verzonden.

alles volgens afspraak

positief

Sint Agathaplein 65

5427AA Boekel

Over Bijzonder Design Store

Bijzonder Design Store is een eigenwijze winkel en webshop, een ontmoetingsplek met een eigen stijl voor iedereen die op zoek is naar net iets anders. Hier vind je unieke en originele cadeau's, woonaccessoires, verzorgingsproducten, sieraden en lifestyle producten voor een bijzonder iemand of voor jezelf. Bijzonder Design Store: creatief, uniek en net even Anders dan Anders.