Fantastische service

Ik had voor Sinterklaas 4 voetenbadjes besteld, waarvan 2 helaas stuk werden bezorgd. De winkel deed er totaal niet moeilijk over en stuurde direct 2 nieuwe flesjes. Het was ook een top kado, leuk verpakt in het flesje, de ontvangers waren er erg blij mee!

Leuke spulletjes en snelle verzending!

Hele leuke spulletjes! Bestelling geplaatst en ondanks drukke tijden supersnel ontvangen, top!

Supernetjes

Geheel tevreden met de verzending!

Snel en goed!

Had bestelling zeer snel in huis.

Veel keus en snelle levering

Veel keus en snelle levering

Top geregeld..snel bezorgd.

Helemaal goed

Prima service. Leuk cadeautje netjes bezorgd

Op de telefoon is de site niet super. Je kunt niet aan de voorkant zien of je er een kaartje bij kunt doen en hoe het wordt ingepakt. Via mail is dat keurig bevestigd, dus wel goed opgepakt.

Mogelijk producten

Groot assortiment aan leuke cadeaus. En niet duur

Helemaal goed,

Lekker snel en een mooi artikel

Prima service, product in goede orde ontvangen

Zeer vriendelijke mensen met geweldige service

Mijn 365 Scheurkalender kwam maar niet. Jullie Zijn gelijk aan de slag gegaan en hij was binnen 2 dagen binnen. Super!

Snelle levering#

Keurig mail verkeer en snelle aflevering

Top en optijd bezorgd

Snelle bezorging en leuke cadeau’s

Snelle en correcte levering!

Service is uitstekend, product helaas niet

Ik heb willen pantoffels aangeschaft. Zien er leuk uit, mooie stof. Maar helaas na 1 dag dragen gaan ze uit vorm en hebben ze geen prettig loop profiel meer. Ze zijn wel lekker warm maar zitten dus niet echt lekker.

Prima bedrijf en producten, betrouwbaar, zeker aan te bevelen!

Inmiddels pakket ontvangen in goede orde. Goed verzorgd en mooie producten. Een echte aanrader!

Snelle service, duidelijke site

Tevreden.

Gelijk bericht na bestelling . Alles goed te volgen .

klantvriendelijk en maatwerk

Ik kwam met een vraag waar maatwerk nodig bleek en ook nog binnen een korte tijd. Hierin werd goed mee gedacht en een oplossing gerealiseerd, naar volle tevredenheid!

Hartelijk dank voor verzorgen van ons teambuildingspakket.

Lekkere wasparfum

Lekkere wasparfum makkelijk in gebruik.

Gevarieerde webshop met unieke producten en snelle levering

Goede service en snel verzonden

Door omstandigheden kon ik mijn bestelling niet wijzigen maar na een telefoontje was alles super geregeld!

Uiteindelijk goed

Na een telefoontje bleek een bestelling zoek, daar zat ik bij , maar t is goed gekomen

Sint Agathaplein 65

5427AA Boekel

Over Bijzonder Design Store

Bijzonder Design Store is een eigenwijze winkel en webshop, een ontmoetingsplek met een eigen stijl voor iedereen die op zoek is naar net iets anders. Hier vind je unieke en originele cadeau's, woonaccessoires, verzorgingsproducten, sieraden en lifestyle producten voor een bijzonder iemand of voor jezelf. Bijzonder Design Store: creatief, uniek en net even Anders dan Anders.