vlug ontvangen, er waren per ongeluk Verzendkosten berekend, onmiddellijk teruggestort. Prima service. Prachtig artikel, ben er erg blij mee.

Bijzonder assortiment en zeer snelle levering

Producten die ik nergens anders kon vinden waren hier wel te koop. Echt super fijn. En de levering was heel snel. Ga zo door!

Super snel geleverd ,top

Super snel geleverd met een hand geschreven groet, top

Snel, mooie verpakking, lekkere produkten

Fijne webshop!

Goede producten, snel geleverd en fijne communicatie

De bezorgkosten zijn wat aan de hoge kant

Snel...

Top snel geregeld

Snelle levering, goede service.

Bij de levertijd werd aangegeven dat ik moest rekenen op een levertermijn van 3 dagen. Het pakketje werd daarentegen al op de dag zelf verstuurd en ik had hem al op de volgende dag in huis. Het product was fatsoenlijk ingepakt en zoals omschreven.

Leuke items en perfecte leverin!

Leuke items, perfecte service

Super leuke artikelen en snelle levering

Snel en in goede staat geleverd

Super service

Er was een verkeerd pakketje ingepakt maar dit is gelijk super opgelost!

Redelijk

Verkeerde boek gestuurd. € 7,95 verzendkosten moeten betalen terwijl het in de brienbus kan. Vind ik niet netjes. Na melding van het verkeerde boek ontving ik het juiste exemplaar maar niet. Na informeren zou het zoekgeraakt zijn bij DHL. Uiteindelijk toch nog ontvangen. Waren wel hulpvaardig maar vond met name de verzendkosten niet op z'n plaats.

mooi en orgineel!

heel fijn en veilig verpakt. een mooi en origineel item, nooit ergens anders gezien. verzendkosten waren daarin tegen wel erg duur. verder een fijne ervaring!

Aangenaam verrast!

Super snelle levering, aandacht besteed aan het verpakken van het artikel, echt een topper!

Het pakketje was te laat, maar heb ik alle begrip voor! De communicatie verliep goed!

Ok

Leuke producten, goede service

Hele leuke spulletjes besteld. Snel geleverd en goed verpakt

top

ik geef het door aan me vrinden en vriendinnen

Jammer dat je niet twee dezelfde bandjes kan bestellen

Ik zag een zetje van 5 maar dan moest ik 5 verschillende kleurtjes doen

Pakket was afgegeven bij de buren

Zie bovenstaande. Is op zijn plek ziet er verzorgd uit

Leuke webshop, hoge verzendkosten

Ik heb heel veel originele producten gezien en de levering was snel. Het enigste minpunt zijn de hoge verzendkosten

duidelijke website, snel geleverd, leuk kaartje

duidelijke website, snel geleverd, leuk kaartje

Geweldige service

De thermometer die ik had besteld werkte niet. Bleef gewoon op het aantal graden staan. Na een aantal dagen liet ik dit weten, vond het toch wel erg jammer dat hij het niet deed. De meter was helemaal naar mijn zin, goed van grootte en model. Zwart, mijn kleurkeuze. Nog dezelfde dag na mijn schrijven kreeg ik antwoord terug, ik kreeg gewoon een nieuwe! Hoefde hem niet terug te sturen. Een besluit in vertrouwen genomen, hoe mooi is dat. De nieuwe had ik de andere dag al binnen. En deze werkt wel! Zo blij ermee.

aanrader!! goede en mooie spullen!

levering op tijd. netjes verpakt . artikelen mooi van kwaliteit.

Sint Agathaplein 65

5427AA Boekel

Over Bijzonder Design Store

Bijzonder Design Store is een eigenwijze winkel en webshop, een ontmoetingsplek met een eigen stijl voor iedereen die op zoek is naar net iets anders. Hier vind je unieke en originele cadeau's, woonaccessoires, verzorgingsproducten, sieraden en lifestyle producten voor een bijzonder iemand of voor jezelf. Bijzonder Design Store: creatief, uniek en net even Anders dan Anders.