Goede service en persoonlijk contact

Via telefoon bestelling gedaan. Er werd goed meegedacht.

oké

Het vriendenboekje voor volwassenen besteld. Is een leuk boekje! Alleen jammer dat er wat vlekjes op de voorkant zaten. Dit heb ik er wel af kunnen poetsen. Maar was ik in de winkel geweest, dan had ik een schoner exemplaar gekozen of het niet gekocht! Als ik het er niet af had kunnen krijgen, had ik het ook retour gestuurd. Dan had ik het niet kado gedaan.

Goede ervaring

Bestelling van was duidelijk te volgen

Bestelling vlag op afgesproken tijd klaar op afhaaladres

Goede service, top assortiment

Goede service, top assortiment

Bijzonder snelle levering. Leuk assortiment!

Ik heb verschillende kletspotten besteld. Leuk dat er zoveel keus was. Zonder verzendkosten waren ze netjes verpakt de volgende dag al in huis.

Fijne verassing voor de jarige (ontvanger)

Geweldig.

Erg mooie spullen en keurig verpakt.

Super leuke producten en top website

Bijzonder is echt Bijzonder.

Sint Agathaplein 65

5427AA Boekel

Over Bijzonder Design Store

Bijzonder Design Store is een eigenwijze winkel en webshop, een ontmoetingsplek met een eigen stijl voor iedereen die op zoek is naar net iets anders. Hier vind je unieke en originele cadeau's, woonaccessoires, verzorgingsproducten, sieraden en lifestyle producten voor een bijzonder iemand of voor jezelf. Bijzonder Design Store: creatief, uniek en net even Anders dan Anders.