Gewoon supersnel bezorgd.

Makkelijk online te bestellen, supersnel en correct bezorgd.

Geleverd wat is besteld op de afgesproken tijd.

Goeie webshop, makkelijk en snelle levering

Okee

Prima ervaring, bestelling snel en netjes geregeld. Helaas de bestelde laarzen zijn te klein, dus teruggestuurd. Dit moet je jammer genoeg zelf betalen.... als dit kan veranderen is het wat mij betreft helemaal goed! Nu nog even wachten hoelang het duurt voor het geld weer terug is.

Prima, zoals het hoort.

Prima, zoals het hoort.

snelle service en goede telefonische uitleg op vragen

Het verkeerde product was geleverd

Ondanks dat op de factuur en de pakbon het juiste product was genoemd bleek in de doos een andere kleur te zitten. Gelukkig was mijn kleindochter hier ook blij mee, maar het is natuurlijk niet zoals het hoort! Met groet, J. Brouwer

Snelle levering, mooi product

Ik heb een vogelhuisje met vogelgeluiden besteld. Deze werd snel geleverd en ik ben er erg blij mee! Ik heb daarom nog 2 huisjes besteld om cadeau te geven; erg origineel en leuk om te geven!

Goede en snelle service!

Besteld, snelle levering zonder problemen!

Klantvriendelijk

Ik heb een prima ervaring gehad me5Tuinwinkel Online, klantvriendelijk, duidelijke informatie tijdens het bestel- en leerproces, gewoon zoals je hoopt dat zou zijn.

Snelle levering, vriendelijke service

Ik werd kort na de bestelling gebeld met de vraag of ze die dag langs konden komen en hebben zich aangepast aan de tijd die voor mij uitkwam. Erg netjes!

Snelle en goede verzending

Bestellen ging goed

Goed hoor

Goed hoor..

Geen op-aan merkinbreuk

buitengewoon vriendelijk

Vraag van mij over €1,01 toevoegen om portokosten te vermijden. Het antwoord gaf reden tot wederzijds gelach én een praktische wending. Heerlijk dat dit nog bestaat.

Precies wat ik zocht!

Ik was op zoek naar een cadeau voor onze schoondochter en ben bij jullie terecht gekomen en dat voelde meteen goed.

Gewoon goed

Werd persoonlijk gebeld omdat een artikel niet voorradig was en bedrag direct teruggestort!

Snel en goed verpakt

Heel snel bezorgd en fantastisch ingepakt! Mooie glazen tulp waxinelichtjes

Zo snel.

Besteld en de volgende dag in huis. En precies wat ik bestelde, complimenten!

zeer tevreden

Voor de verjaardag van mijn vrouw had ik de Zwitscherbox besteld, Een soort muziekdoos die vogelgeluiden maakt en aangaat door verandering van lichtintensiteit. Helaas reageerde deze onvoldoende op het licht in ons toilet of badkamer. Dus geretouneerd en uit eigen onderzoek van De Tuinwinkel bleek inderdaad dat de lichtsensor niet goed was. We kregen al snel een nieuwe opgestuurd die voor verzending keurig eerst gecontroleerd was. Deze doet het wel goed. Fijn dus en voortaan ezellig vogelgekwetter op het toilet.

Snel en goed

Vrijdag besteld zaterdag in huis.

In een woord prima geregeld

Keurig volgens de afspraken

Zeer goed. Het pakje was op tijd geleverd

Het was de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb. Ik ben zeer tevreden.

Laan van t Haantje 22

2288GT Rijswijk

Over De Tuinwinkel Online

De Tuinwinkel Online is een onderdeel van tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. In Rijswijk (Zuid-Holland) hebben wij een fysiek tuincentrum en kun je veel van onze producten ook in het echt bekijken. GroenRijk 't Haantje is een zeer eigentijds en compleet tuincentrum in Rijswijk (gerenoveerd in 2016) met ouderwetse normen en waarden op het gebied van vakkennis, kwaliteit en service. Eigenlijk een flink aantal speciaalzaken onder één dak. Vol inspiratie om de tuin, het dakterras of het balkon in te richten. Ook voor sfeer binnenshuis, denk aan binnenpotten, luxe vazen, kamerplanten, kaarsen en huisparfums van bekende A-merken. Met een overzichtelijke presentatie, ruime opstelling, een tuincafé en meer dan voldoende parkeergelegenheid is een bezoek aan ons tuincentrum een echt uitje. In onze webshop de tuinwinkel online is een deel van ons assortiment te bestellen voor wie voor gemak kiest en of liever de deur niet uitgaat.