Laden reviews...
55 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen over het algemeen de snelle levering en een duidelijke afhandeling. Veel recensies noemen vriendelijke en efficiënte klantenservice en heldere informatie bij het bestellen. Er zijn enkele opmerkingen over prijs of levering, maar de meeste ervaringen gaan over een betrouwbare en gemakkelijke shopervaring. Een duidelijke lijn in alle reviews is de betrouwbaarheid en snelheid van de fulfillment.
Heel snelle levering én persoonlijke klantvriendelijkheid
4 December 2024
Ingrid
Hengelo
correcte en snelle levering
4 December 2024
F. van Arkel
PUTTEN
Fijne communicatie, super snel geleverd. Heel goed en veilig ingepakt.
2 December 2024
Paddy
Schinnen
Goede service en erg vriendelijke medewerkers
2 December 2024
Monique
Wijchen
Goede communicatie via mail
1 December 2024
Henk
Aldwald
Heb een bestelling online gedaan vlot verliep. Helaas was het product beschadigd. Contact gezocht en filmpje gestuurd. De volgende dag weer reactie en het product wordt weer opnieuw opgestuurd. Een dikke 10 voor de goede service . Resi
21 November 2024
Resi
Amsterdam
Prima website, snelle levering. Artikel is naar wens.
12 November 2024
Marion Schokker
VOLENDAM
Uitgebreid assortiment en goeie acties. Helaas was één van de producten in mijn bestelling niet op voorraad, maar daar werd ik snel over gecontacteerd. Ik ben fijn geholpen en de rest werd snel verzonden, bedankt!
8 November 2024
Marty
Eindhoven
Vlotten levering en een hele mooie ster.
7 November 2024
Jos
Broekland
Bestelling goes ontvangen. Degelijk product.
6 November 2024
Lydia
Vandereyken
Online kocht ik een paar laarzen voor mijn man en die pasten niet. Ze werden vlot geleverd en even zo gemakkelijk weer terug betaald toen ze niet bleken te passen. Voor de retour zending moest ik zelf betalen maar dat vind ik geen probleem maar juist duurzaam. Dat weerhoudt mensen ervan om lukraak artikelen te retourneren.
5 November 2024
Ilca
Schiermonnikoog
Het was een fijne ervaring een artikel bij jullie te bestellen en te ontvangen.
13 October 2024
M
HvH
Lekker warme laars voor ons kleinkind
12 October 2024
Annemiek Kuijpers
Malden
Snelle levering en netjes verpakt.
6 October 2024
Jeanine Pluimers
Ede gld
Snelle levering kwaliteit goed zoals staat beschreven, blij mee
1 October 2024
José
Nistelrode
Vliegenverjagers gekocht echt heel mooi! Snelle levering
24 September 2024
Margot
Assendelft
Snelle respons na een mail waarin ik een mogelijk probleem meldde.
17 September 2024
Cecilia
Antwerpen
Snelle levering. Goed verpakt. Mooie spullen.
9 September 2024
Marion
2135MK Hoofddorp
Snel geleverd en zorgvuldig verpakt pakket!
6 September 2024
Marina
Heesch
Goede website en snelle levering. Aankoop netjes verpakt.
5 September 2024
Bien
Supersnelle en nette levering. En daarnaast ook nog voldaan aan ons verzoek. GEWOON TOP!
27 August 2024
Jessica
Vijfheerenlanden
Duper snel en zorgvuldig bezorgd
26 August 2024
Gerda Sluijs
Gouda
Het was jammer dat de kinderen niet de zelfde emmer konde krijgen. Maar ze hebben hier heel netjes over gebeld waardoor mijn kinderen zelf de keuze konde maken. Dit was erg fijn en de emmer zijn erg leuk. DANKJEWEL.
26 August 2024
Angelica
Hilversum
25 August 2024
Anna
Nijmegen
Snelle reactie op vraag via mail.
21 August 2024
Serena
Westervoort
De Tuinwinkel Online is een onderdeel van tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk.
In Rijswijk (Zuid-Holland) hebben wij een fysiek tuincentrum en kun je veel van onze producten ook in het echt bekijken. GroenRijk 't Haantje is een zeer eigentijds en compleet tuincentrum in Rijswijk (gerenoveerd in 2016) met ouderwetse normen en waarden op het gebied van vakkennis, kwaliteit en service. Eigenlijk een flink aantal speciaalzaken onder één dak. Vol inspiratie om de tuin, het dakterras of het balkon in te richten. Ook voor sfeer binnenshuis, denk aan binnenpotten, luxe vazen, kamerplanten, kaarsen en huisparfums van bekende A-merken. Met een overzichtelijke presentatie, ruime opstelling, een tuincafé en meer dan voldoende parkeergelegenheid is een bezoek aan ons tuincentrum een echt uitje. In onze webshop de tuinwinkel online is een deel van ons assortiment te bestellen voor wie voor gemak kiest en of liever de deur niet uitgaat.
Laan van t Haantje 22
2288GT Rijswijk