Beste, Fijn om te horen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Vleesland
Beste Sylvia, Fijn om te horen dat alles naar wens is. Vleesland
Beste Natalie, Bedankt voor je enthousiaste review. Het is altijd fijn om te horen dat alles naar wens is. Vleesland
Beste Sylvia, Ik heb u net een mail gestuurd om dit op te lossen. Rob van Vleesland
Beste Harry, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is. Vleesland
Beste Ed, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is en dat er een gepaste oplossing gevonden is :) Vleesland
Beste Egbert, Fijn om te horen dat alles naar wens is. Vleesland
Ik kwam uw review tegen op Kiyoh en vind het jammer dat u een mindere ervaring heeft met onze schnitzels en dat u het ons niet direct heeft gemeld. Natuurlijk wil ik dat iedereen een positieve ervaring heeft met onze producten. Naar aanleiding van deze review heb ik al contact met u te zoeken om een vervangend product te leveren, echter tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen.
Beste Janny, Bedankt voor de lieve woorden. Vleesland
Beste Leo, Wat fijn om te horen. Vleesland
Beste Gijs, Bedankt voor je enthousiate review. Vleesland
Beste Lennart, Bedankt voor je enthousiaste review. Vleesland
Beste Sven, Wat fijn om te horen. Vleesland
Beste, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is. Vleesland
Beste Marian, Bedankt voor je enthousiaste review. Vleesland
Beste Jan, Wat fijn om te horen. Wij blijven ons best doen. Vleesland