Prima kwaliteit

De kwaliteit van het vlees en vis is prima en alles was zeer snel geleverd.

Moet de Kerst bestelling nog afwachten, maar wat we tot nu toe gehaald hebben is prima!!!!

Veel keus en uitstekende kwaliteit!

Handig om diverse soorten vlees en vleeswaren online uit een groot assortiment te kunnen kiezen en dicht bij huis te kunnen afhalen.

Aanrader !! Goede kwaliteit prijs verhouding

Zelf tijdstip bepalen om af te halen en alles keurig vacuüm verpakt. Geen gedoe meer met vlees kopen in supermarkt

Uitstekend!

Uitstekende producten tegen een goede prijs. Alles netjes verpakt. De bestelling staat op tijd klaar. Aardige en behulpzame medewerkers.

uitstekend

goede producten heel erg netjes en hygiënisch verpakt niets negatiefs te verzinnen. we hebben al heel wat mensen erop geattendeerd die ook allemaal heel tevreden zijn

Heerlijke producten, op tijd geleverd, kortom erg blij mee

Goede produkten die ik iedereen kan aanbevelen

Gewoon goed niet meer niet minder

Altijd op tijd en netjes verpakt goede kwaliteit vlees gewoon goed

Goed vlees voor een eerlijke prijs

Lekker vlees voor een mooie prijs. Alles keurig verpakt en in de buurt af te halen.

Ik kan niks anders zeggen als Super en geweldig. Het vlees is subliem en de service super.

Prima service, netjes en hygienisch

Vlees is heerlijk. Goed verpakt. Helaas is afhaal in Delft niet (meer) mogelijk

Helemaal top

Ik kan niet anders zeggen dan ga zo door het is super kwaliteit voor een eerlijke prijs

Snelle behandeling van bestelling en goed afgeleverde produkten

Super producten Duidelijke opschriften en bereiding ideeen op site

Het vlees en alle andere producten zijn van een uitstekende kwaliteit, ik ben hier zeer tevreden over.

Zeer tevreden met vleesland

Bestelling loopt perfect en gemakkelijk on line Afhalen bij het ons bekend adres geen probleem en alles keurig verpakt Kwaliteit van de producten zeer goed Voor ons geen min punten te bedenken en kennissen van ons bestellen nu ook tot volle tevredenheid

Kwaliteit is top

Alles gaat vlg duidelijke afspraken.

Vooralsnog geweldig

Goede kwaliteit en duidelijk bestickerd met inhoud en houdbaarheidsdatum voor zowel koelkast als vriezer Alleen zouden sommige portieverpakkingen voor mij wat kleiner mogen, nu doe ik ze zelf vacumeren en invriezen

Prima snel en goed vlees

Alles naar wens verlopen.

Helemaal goed

Mooi smaakvol vlees. Ook de vis is heerlijk.

alles keurig verzorgt

prima kwaliteit voor een goede prijs

Pas 1 keer 4 soorten vlees gehaald. Kleiner verpakkingen zou beter zijn voor 2 persoons huishouden. Ik moest nu het prima ingepakte vlees opnieuw in kleinere porties inpakken

Fantastisch vlees

Mooie aanbiedingen

super netjes

netjes verpakt goede kwaliteit is een aanrader

Soronghof 11

3193EP Hoogvliet