Laden reviews...
170 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback is overwegend positief met veel lovende woorden over de smaken en de kwaliteit. Klanten waarderen de snelle levering en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn veel terugkerende kopers die de smaak en diversiteit prijzen. Kleine aandachtspuntjes worden genoemd, maar de algehele ervaring is positief.
Snelle levering en goede service! Onze favoriete siroop is Citron Jinot!! Extra verfrissend met deze hoge temperaturen!
Danielle
Oudemolen
Een jaar of 2 geleden maakte ik kennis met de siropen bij een vriendin en ik vond het geweldig. Dát is nog eens smaak. En gewoon verkrijgbaar mét suiker, zonder al die vieze zoetstoffen. Ik heb gevraagd of het mogelijk is kleinere proefflesjes te maken want ik vind het nogal wat om ongezien een liter te moeten kopen. Als ik het niet lust, dan zit ik met die hele fles. Die zijn er helaas nog niet, dus op de gok de citron Jinot gekocht. En misschien vind ik deze wel het lekkerste van allemaal! Heerlijk! Bij deze bestelling heb ik meteen twee cadeautjes gekocht: caramelsiroop voor een koffieliefhebber in de familie en de zero Mojito voor iemand die juist suikervrij wil en de Mojito-siroop heerlijk vindt. Ik ga weer een hele zomer genieten van mijn nieuwe smaken!
MWC
C
We hebben op vakantie in Frankrijk de lavendelsiroop gekocht en waren hier erg van onder de indruk. Heerlijk frisse smaak en fantastische kleur. Nu opnieuw online besteld inclusief de smaken vanille en kokosnoot, die heel goed als ranja te drinken zijn. Superlekkere smaken en geuren. Wij zijn fan!
Jelke
Tilburg
Eindelijk weer een siroop zoals siroop moet zijn. Smaakvol en zonder suikers.
24 June 2026
André
Lijnden
Snelle verzending, stevig verpakt, heerlijke producten. Had 7 smaken besteld, kan vaak niet kiezen welke te nemen zo lekker. Ook een mooie vervanger voor alcohol!
24 June 2026
Bianca
Genemuiden
hele goede kwaliteit siroop, je proeft dat er aandacht aan besteed is, en dat er geen kunstmatige toevoegingen in zitten. Lekker hoor!
20 June 2026
Roos
Groningen
In een woord super, siroop levering verpakking.
17 June 2026
Marian bles
Rotterdam
Echt geweldige service en mooie producten!
17 June 2026
Bernard
Amsterdam
Beste Bernard,
Dank voor je ongefilterde feedback. Laat me even samenvatten wat er is gebeurd de afgelopen dagen: Op woensdagavond doe je een bestelling. Op zaterdag geven wij die af bij PostNL. Op maandag sorteert PostNL je pakket en raakt het kennelijk beschadigd. Op dinsdag wordt het bij mij retour bezorgd door PostNL en op woensdagmorgen waardeer je Bigalletshop met 1 ster.
Hoe had je dat liever anders gezien, Bernard? Wat had ík dan moeten doen voor een 5 sterren waardering?
Gewoon met koud water een heerlijk drankje…. Kom nu makkelijk aan voldoende vochtopname per dag.
16 June 2026
José
Denekamp
Na het proeven van deze overheerlijke siropen komt er geen frisdrank meer in huis.Zo blij dat ik dit merk heb leren kennen.
16 June 2026
Françoise
Gijverinkhove
De gember limoen blijft mijn favoriet, lekker friszoet aangelengd met water en een schijfje limoen. Het blijft mijn favoriet dus binnenkort nog een fles bestellen. Dankjewel Jeroen van Bigalletshop Castricum
15 June 2026
Marco
Hilversum
De ranja is echt heerlijk. Je proeft gewoon de vruchten. Ook niet te zoet. Voor mij ondanks de prijs een blijvertje. Ook met bruiswater heerlijk.
13 June 2026
Esther
Deventer
Aangezien ik geen suiker mag zijn de suikervrije varianten van de siropen die Bigalletshop aanbiedt een uitkomst! Ik heb standaard 3 smaken in huis. Vooral de bloedsinaasappel vind ik heel lekker. Meng een beetje met een glas prik water en je hebt een heerlijke sinaasappelfrisdrank zonder suiker! Je kunt het echt heel lang in de koelkast bewaren als de fles eenmaal open is. Ik heb ook al eens een fles mojito citroen mix kado gegeven. Verpakking en verzending is ook altijd prima en netjes verzorgd. Erg blij mee!
13 June 2026
Naomi
Kamperveen
De limonade siropen van Biggalletshop, zijn echt erg lekker, daar kan geen supermarkt siroop tegenop. En de service is ook top.. Echt een aanrader.
11 June 2026
Marco
Hengelo
Bestelling was zo snel geregeld en heel snel bezorgd
9 June 2026
Saskia
Wassenaar
Lekkere siroop, snelle levering en goed verpakt
9 June 2026
Ivonne
Utrecht
Super makkelijk te bstellen en op te halen. Heerlijke smaken. We drinken samen wat flessen weg.
N.v.t.
8 June 2026
Annet
Heiloo
7 June 2026
Anne
Boutersem
Mijn favorite is grenadine! Vriend (u wel bekend) Robert Jan heeft mij deze heerlijke siroop laten proeven. En ja, het staat nu vaak op de aanrecht!
6 June 2026
Bob
Muiderberg
Ouzo maar dan zonder alcohol Verpakking prima. Geen fan van bezorging door Post NL
6 June 2026
Ed
Capelle aan den IJssel
Goede service en heeeerlijke siropen.
4 June 2026
Carla
Schagerbrug
Er wordt goed gecommuniceerd via mail. De verpakkingen zijn zeer degelijk. En de siroop is super smaakvol. In èèn woord, TOP.
30 May 2026
A-M.
Zutphen
Weer helemaal blij met deze stropen, heerlijk aperitief als non alcoholist. Genieten❤️
30 May 2026
Jet
Breda
Altijd goede service en de limonade is heerlijk
27 May 2026
Esther
Hoofddorp
Alleen als je het al ruikt. Geen chemische geuren, maar puur fruit. Ga deze week voor eerst de cocktail siropen proberen. Lekker met bubbeltjes water en ijs. Voor de zomerdagen. Feestje in je glas!
27 May 2026
Ruth
Zwolle
Bigalletshop is importeur van authentieke Franse siropen, rechtstreeks uit de Alpen. Ambachtelijk gebrouwen volgens het traditionele Bigallet familierecept, met uitsluitend natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen.
Ons assortiment varieert van klassieke limonadesiropen en koffiesiropen tot suikervrije varianten. Heerlijk als limonade, sprankelend in bruiswater of als verfijning in koffie, thee en warme melk. Ook perfect om baksels en desserts een Franse twist te geven.
Bigalletshop.com – een stukje Franse joie de vivre, gewoon online verkrijgbaar en binnen 2 werkdagen verzonden in heel Europa.
Prinses Beatrixstraat 34
1901 CZ Castricum