Laden reviews...
178 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback is overwegend positief met veel lovende woorden over de smaken en de kwaliteit. Klanten waarderen de snelle levering en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn veel terugkerende kopers die de smaak en diversiteit prijzen. Kleine aandachtspuntjes worden genoemd, maar de algehele ervaring is positief.
Als je bv veel aater drinken een klein beetje zat wordt dan een klein scheutje siroop eri en je proeft net iets anders Ook zelf cassis maken met sodastreamer...erg lekker...scheutje over ijs,door yoghurt. Heel voiel mogelijkheden,en super smaakvol Voor de kinderen,met colasmaak,en sodastreamer,net echt,zonder cafeïne...
7 August 2026
Loura
OUDERKERK AAN DEN IJSSEL
Heb mijn mix van smaken gevonden met citroen en limonade
7 August 2026
Ann
Sint-Truiden
Super lekkere siropen .Dus beter deze nemen als die van een supermarkt.Echt als je deze hebt geproeft dan wil je niet anders meer
6 August 2026
yolanda
Maassluis
In de meeste pina colada proef ik de ananas niet maar deze is goed in balans. En snel en netjes geleverd.
5 August 2026
Renske
Zuidbroek
Mooie flessen en goed verpakt bij verzending. Diverse authentieke smaken die zowel met bruiswater als kraanwater heerlijk zijn om te drinken.
29 July 2026
Jorinda
Westmaas
Heb m in Frankrijk gekocht toen we naar de Mont Ventoux gingen. De lychee. Echt weinig nodig en de smaak is heerlijk geen onnatuurlijke chemische smaak maar puur lychee. Ga er meer smaken proberen. Lavendel is trouwens ook super. Niet bloemig maar heerlijk fris. Echt de lekkerste siroop ever bigallet
28 July 2026
Diny
Lie
Lekker zoals altijd en de bezorging ging ook goed. Dat moet je tegenwoordig maar afwachten
24 July 2026
Snelle levering.
23 July 2026
Ingrid
Castricum
Veelzijdige siropen. Je hebt niet veel nodig. Lekker vers fruit toevoegen, ijsklontjes en je hebt een heerlijk zomers drankje. Ik wil de lavendel ook wel eens proberen.
22 July 2026
.gejah
Rheden
Ik kan niet anders zeggen, dat alles goed is en zeker aan te bevelen is. De smaken zijn goed van de siropen, er is ontzettend veel uit te kiezen, dat is echt fijn. en het wordt ook nog eens super goed verpakt en erg snel verzonden. Ik ben zeer tevreden.
22 July 2026
A-M.
Zutphen
Wij drinken ondertussen al een hele tijd de siropen van Bigallet. Ze zijn stuk voor stuk heel lekker, zowel als limonade en als smaakje in de koffie. Er zijn zoveel verschillende smaken dat kiezen soms moeilijk is. Omdat ze erg lang goed blijven, kunnen we verschillende flessen tegelijk openen en elk glas opnieuw een andere smaak kiezen. Tot nu toe altijd snel en correct geleverd, en zonder schade. Dat is echt een pluim waard. Ons grootste probleem is altijd : welke smaken gaan we deze keer bestellen. Kortom, een echte aanrader voor iedereen !
19 July 2026
Linda
Heist-op-den-Berg
Bigallet biedt een onovertroffen assortiment aan smaken van geweldige kwaliteit siropen. Ze verzenden snel en uitstekend verpakt.
15 July 2026
Kaeso
Gennep
Die französischen Sirupe schmecken uns sehr gut vorallem mit Eiswürfel und Mineralwasser aufgefüllt ist es ein erfrischendes Getränk.
Sirup – Geschmack & Qualität
Verpackung & Versand
Zustellung durch Paketdienst
13 July 2026
Iris
Moormerland
Snelle service, duidelijke site, ruime keuze.
13 July 2026
Jolanda
Nunspeet
Heldere website, duidelijke én uitnodigende taal, super snelle service en bovenal geweldige siropen!
12 July 2026
Mieke
Esbeek
De limonade is super lekker, en snel geleverd. Ik ben zeer tevreden!
10 July 2026
Inge
Heemskerk
Goede verpakking
10 July 2026
Jacobus
Aalsmeer
Ik bestelde de ongezoete siroopset citroen/sinaasappel/grapefruit. Smaak is top en puur maar wel wat zuur. Nu de gezoete siropen erbij besteld om een beetje te mengen. Scheelt toch weer suikers.
9 July 2026
Marlen
Blaricum
Snelle levering, vriendelijke communicatie en heerlijke siroop!
B.
Beverwijk
Heerlijke siroop. Zeer goed verpakt en snelle levering.
Karin
Heerlijk van smaak
4 July 2026
Co
Dordrecht
Heerlijk en fris en dat zonder suiker of andere toevoeging
2 July 2026
Joke
Werkhoven
Heerlijke siroop. Fantastisch veel keuze en goede service.
1 July 2026
Jamille
Sittard
Bigalletshop is importeur van authentieke Franse siropen, rechtstreeks uit de Alpen. Ambachtelijk gebrouwen volgens het traditionele Bigallet familierecept, met uitsluitend natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen.
Ons assortiment varieert van klassieke limonadesiropen en koffiesiropen tot suikervrije varianten. Heerlijk als limonade, sprankelend in bruiswater of als verfijning in koffie, thee en warme melk. Ook perfect om baksels en desserts een Franse twist te geven.
Bigalletshop.com – een stukje Franse joie de vivre, gewoon online verkrijgbaar en binnen 2 werkdagen verzonden in heel Europa.
Prinses Beatrixstraat 34
1901 CZ Castricum