Zo lekker !!!

De karamel siroop besteld voor in de koffie. Deze is beter van smaak dan de bekende siropen van andere merken die ik chemisch vind ruiken en smaken. De karamel siroop van Biggallet smaak en ruikt écht naar karamel. Love it!!!! Ik heb alleen de karamel besteld omdat ik verder niets anders drink dan alleen koffie en water. Ik hou niet van limonade e.d. Maar ik heb iemand die daar juist wel van houd en die siropen van een ander merk koopt op Biggallet gewezen. Dus ik beveel het van harte aan :)

Veel keuze

Bestellen gaat goed overzichtelijke site. Bezorgen is nog niet gebeurd. Duurt lang

Vakantie in mn glas

Hier was ik al een tijd naar op zoek, en eigelijk al verheugd dat we deze zomer weer naar Frankrijk gaan. Niet meer nodig, de lekkere -en verrassende- limonadesiropen krijg ik nu thuisbezorgd. Nog snel ook. Merci!

Een goede

Zoals zo vaak bestel ik via bigalet de lekkere Franse siropen. Dol ben ik op alle smaken en bestel er dan steeds verschillende. Dus geen problemen bij deze firma.

Uitstekend.

Het product werd geleverd in een stevige verpakking. De kwaliteit is uitmuntend je proeft dat de smaak van frambozen en munt siroop echt is en niet synthetische.

• Bezorging door PostNL

Heerlijke siroop en snel geleverd

Je hebt ontzettend veel smaken, makkelijk te bestellen en vlot in huis

• Bezorging door PostNL

Het is een genot om te kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie

Mijn favorieten zijn de caramel ,de kastanje ,vanille & de Irish Cream

Top.

Zeer makkelijke site. Snelle levering. Top product. Al meerdere bestellingen gedaan,zeer tevreden

Gewoon goed

Uitstekende service, heel veel keus. Geen betere shop voor je koffie siropen. Heel goed verpakt en snel in huis.

• Bezorging door PostNL

De heerlijke siropen zijn keurig op tijd geleverd. En.zoals altijd duidelijke mails over de voortgan

Zoals altijd fijne communicatie en levering.

Heerlijke siroop

Ik heb drie verschillende smaken siroop besteld en ze zijn alledrie heerlijk, maar de cola is mijn favoriet tot nu toe. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

Kwaliteitsproducten snel geleverd

Aangenaam contact met de uitbaters van deze webshop. Snelle levering, en voor professionelen mogelijk om op rekening aan te kopen. Top!

• Bezorging door PostNL

Altijd goede service en snelle levering

Top producten goede verzending en levering

Très bonne qualité

J‘ aime vos sirops! Ils sont si délicieux. En Allemagne on ne peut pas les acheter, malheureusement. Merci beaucoup et à la prochaine fois. Margarita

Heerlijke siropen

Heerlijke siropen. Goed verpakt en netjes verzorgd. Vond het alleen een beetje lang duren voor ze bezorgd werden. Verder helemaal tevreden.

Stressvol goede

1ste pakket kwijt bij post.nl maar na contact opnemen was 2de snel geregeld Cola smaakt perfect hou niet van cola maar deze smaakt best lekker

• Bezorging door PostNL

Heerlijke producten, zeer sympathiek bedrijf

Geweldig assortiment in heerlijke ambachtelijke limonadesiropen. Snelle levering, prettig contact en goede service. Helemaal tevreden en we genieten hier iedere dag van.

Vinden de Siropen super lekker. Willen niks anders meer

Vriendelijk en oplossingsgericht

Zeer vriendelijk contact en heerlijke siropen!

• Bezorging door PostNL

Goede communicatie en volop keuze

Mooie kwaliteit siroop. Goede communicatie. Website is wel verwarrend, dat het prijzen exclusief btw betreft is niet altijd direct duidelijk.

• Bezorging door PostNL

De lekkerste siroop die er maar is.

Super snelle levering, op je mailtjes met vragen krijg je direct antwoord van Jeroen. En deze siroop is zo zuiver van smaak.Gewoon kopen je wil nooit geen andere siroop meer.

Snel geleverd, heerlijke siropen

Snel geleverd, heerlijke siropen

• Bezorging door PostNL

Fijne webshop, heerlijke siropen!

Makkelijke website, snel geleverd en goed verpakt. Goede, snelle en vriendelijke communicatie bij vragen. En uiteraard heerlijke siropen! We zijn hier terecht gekomen omdat we op zoek waren naar cola siroop met natuurlijke ingrediënten voor onze sodastream. Die is heerlijk en we willen niet anders meer. Ondertussen al meerdere smaken uit geprobeerd (met en zonder koolzuur), leuke ontdekkingstocht.

• Bezorging door PostNL

Snelle reactie en levering!

Weer mooi verpakt en dank voor de folder. Wat zou het leuk zijn om eens een proeverij te kunnen bijwonen…

lekker

eindelojk weer lekkere limonade zonder zoetstoffen

Burgemeester Mooijstraat 35

1901 ER Castricum

+31 614 009 251

Over Bigalletshop

Bigalletshop is de exclusieve importeur van authentieke Franse siropen, rechtstreeks uit de Alpen. Ambachtelijk gebrouwen volgens het traditionele Bigallet familierecept, met uitsluitend natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen. Ons assortiment varieert van klassieke limonadesiropen en koffiesiropen tot suikervrije varianten. Heerlijk als limonade, sprankelend in bruiswater of als verfijning in koffie, thee en warme melk. Ook perfect om baksels en desserts een Franse twist te geven. Bigalletshop.com – een stukje Franse joie de vivre, gewoon online verkrijgbaar en binnen 2 werkdagen verzonden in heel Europa.