Laden reviews...
1,674 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customers consistently praise the staff for their friendliness and the helpful service. The product selection is wide and the quality maintains a high standard. The atmosphere is welcoming and the store offers quality items. Overall, the experience remains positive with reliable service and appealing items.
Hele fijne winkel. Hier word je goed geholpen.
Laura
Utrecht
De medewerkster was erg vriendelijk en behulpzaam.
Marianne
Horn
Prima sfeer!
Ans van den Akker
Eindhoven
Mijn dochter en ik bezoeken ALTIJD Sissy-boy als we in Nijmegen zijn. Dit plannen we als eerste winkel :). Wij slagen beiden heel vaak. Fijne winkel, heel mooi interieur (mooie kleuren) zeer behulpzame en vriendelijke medewerksters!
Peters
Boxmeer
Gezellig
Kobie
Lelystad
Altijd top!
Annemarie Haitsma
Utrecht
Behulpzaam omzetten persoonlijke gegevens. Erg vriendelijk.
Hetty
Malden
Als ik de loterij zou winnen kocht ik heeeeel veel mooie spullen bij jullie.
Petra Köster
Alkmaar
Onweerstaanbare winkel, teveel leuks!
Annet
Tilburg
Leuke kledij, wel prijzig maar voor goede kwaliteit betaal je nu eenmaal wat meer.
8 July 2026
Debby
Nieuw-Namen
In Rosada kan je wel eens koopjes doen bij de winkel.
8 July 2026
Natasha
Antwerpen
Mooie artikelen en leuk personeel die nog bereid zijn je te helpen met je aankoop. Ook erg leuk de moeite die wordt genomen om de aankoop mooi te verpakken
Elly
Groningen
Gastvrij, behulpzaam en attent. Past prima in combinatie met het geweldige assortiment. Hier word je blij van.
Ellen en At
Limmen
Prettig, aangenaam
Inge
Nuenen
Lieve bekwame verkoopsters, Nette winkel Leuke beleving
Daniella
Brugge 8000
Een winkel met een mooi assortiment aan diverse producten. Ook levering aan huis verloopt vlot.
Frank
Gent
Goed geholpen.
D
Heerhugowaard
Goed geholpen en ruime winkel. Flink assortiment altijd een feestje om hier te komen.
Annica
Vleuten
Leuke winkel leuke accessoires
Erwin Soeters
BAVEL
Esther van Haaren
IJsselstein
Afgelopen weekend in de winkel in Breda geweest. Fantastische verkoopsters die zo hebben mee gedacht maar ook ontzettend eerlijk zijn geweest. Dat dat zegt zoveel! Een heerlijk broek had ik aan daar wilde ik graag nog een shirt op. Ik heb zoveel dingen aangehad en geprobeerd en uiteindelijk kwam de verkoopster met een leuke blouse die er perfect bij kleurde. Ik ben met een goed gevulde tas naar huis gegaan. Dankjewel! Tot de volgende keer!
Linda
Hedel
Behulpzaam en vriendelijk geholpen.
Pita
Hurdegaryp
Goede en kwalitatief zeer oke
Ingrid
Ranst
Super vriendelijk personeel. Altijd weer een hele fijne winkel.
Anke
Zeeland n-br
Altijd kleurrijk, goede kwaliteit en ruime keuze in zowel kleding als accessoires, woon inrichting en mooie sieraden. Ik wordt altijd blij als in de winkel instap.
Noelle
Zwolle