Gewoon goed

Gewoon goed

Geweldige winkel

Alles in deze winkel is mooi en leuk. Helemaal mijn ding…..

Mooie kwaliteit, vriendelijk personeel.

Ik werd goed geadviseerd en geholpen in de winkel, super fijn! Eerlijk en super vriendelijk personeel. Ik ben met prachtige items naar huis gegaan. Helemaal zin om ze te dragen.

Sehr nette junge Dame an der Kasse

Sehr nette junge Dame an der Kasse

Positief

Een eerste bezoek aan de winkel. Leuke artikelen, kleurrijk, aantrekkelijk en allemaal mooi gepresenteerd. Een streling voor de oog !

Mooie winkel aardige mensen

Is niet een grote sissy boy, helaas geen kinder afdeling. En weinig pas ruimte (2 hokjes). Maar aardige mensen

Heerlijke winkel

Aanrader

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Het mooiste outfit voor mijn kleindochter

Ze heeft zelf gekozen voor een oranje jurk en ze was blij om te kunnen passen in het speciaal pashokje voor de kinderen .

Top winkel

Een heerlijke winkel om te kijken en te kopen❣️

Schnelle Lieferung, tolle Ware

Ich habe Küchentücher bestellt. Top Qualität, schöne Farben, absolut empfehlenswert

Vriendelijk geholpen!

Nemen de tijd en denken goed mee.

Leuke kleding en mooie decoratieartikelen

Zeer mooie kleding en decoratie. Wel niet echt goedkoop....

Super leuk geholpen

Erg plezierig geholpen door een jongedame die goed begreep wat ik zocht. Luisteren is een kunst en dat kon ze goed. Kortom, geslaagd bezoek.

Leuk

Aangenaam!

oke

vriendelijke dame aan de kassa

Fantastisch!

Erg leuk en goed geholpen in de winkel in Groningen. Ontzettend leuke, vrolijke kleding. Ik heb eindelijk mijn garderobe op kunnen vrolijken.

Geweldig advies gekregen!

Was echt heel fijn dat de verkoopster met allemaal opties aankwam. Heb nu een setje waar ik heel blij mee ben.

Heerlijk shoppen voor huis en kleding.

Heerlijk shoppen. Een leuk kleed gekocht, loop je ook nog tegen een mooi sjaaltje en bijpassende sokken aan. Dus zoals altijd geslaagd. Groeten Liza

Super ervaring!

We werden door de winkelbediende vriendelijk en warm ontvangen. Ze hielp met het uitzoeken van de kleding, geen vraag was te veel. Dankbaar voor deze aangename ervaring. Bij een bezoekje aan Breda komen we zeker terug!

Leuke winkel met vriendelijk personeel

Wat een leuke winkel met mooie producten, sfeer altijd goed en behulpzaam personeel,

Vriendelijk en behulpzaam!

Originele items, gezellige sfeer en vriendelijk personeel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Keurig vriendelijk en behulpzaam personeel

Als een item niet in de winkel is wordt er verder gezocht bij andere filialen en op internet.en grayis thuisbezorgd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Leuke dingen, je kan gerust een kijkje nemen zonder lastig te worden gevallen

Ik ben al dikwijls een kijkje komen nemen , ennzoxrl voor interieur als kleding vindt je wel iets leuk

Leuke winkel, cliënteel super vriendelijk

10 Saal van Zwanenbergweg

Tilburg 5026 RN