Voelt als thuiskomen

Ik bezoek regelmatig SB Maastricht en Hasselt. Ik vind het 1 van de aangenaamste winkels. Goed retail design. Er hangt een heerlijke vibe, altijd een mooi kleurenpalet. Er binnen lopen voelt als me-time en happy-time. De verkoopsters zijn supervriendelijk. Alles klopt!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Leuke winkel om binnen te stappen op zoek naar iets origineels.

Altijd leuk en gezellig om binnen te komen in deze mooie winkel . Heel aardig personeel .

Fijn geholpen

Erg vriendelijk personeel

Vriendelijk, ruime keus, leuke nieuwe items

Vriendelijk, ruime keus, leuke nieuwe items

Ik kom graag bij Sissy Bot Wijnegem

Je wordt fijn geholpen door het personeel van de winkel...

Vriendelijk personeel

Goede service zonder opdringerig te zijn.

Warm welkom

Vriendelijk personeel en prachtige winkel

Goede service en personeel!

Zeer goed geholpen en mijn kado’s werelden prachtig ingepakt.

Een uitje op zich!

Getrokken door kleurige kussens, verleid door handige shawl-hangers die niet te koop bleken te zijn, met de rollator op avontuur naar boven in de ruime lift om met een hele nieuwe outfit voor mijn man naar huis te gaan voor de halve prijs. Een uitje op zich!

Ik vond het top

Mega fantastisch

Geholpen door een zeer vriendelijke verkoopster. We mochten onze aankoop even ter plaatse laten en na onze Shopping middag ophalen.

Aardig personeel

Goed geholpen en mooie winkel

Zeer fijne medewerkers en een fijn aanbod!

Helemaal happy!

Heel fijn geholpen ook door de dame bij de kassa, die heeft me heel veel kleuradvies gegeven. Mijn nichtje is heel blij met alle home spulletjes die ik heb gekocht bij voor haar. Op naar de volgende aankoop!

Goed en leuk geholpen Eigenlijk in alle Sissy boys waar ik kom.

Mooi spullen

Was echt goed geholpen door de winkel personnel.

Hele leuke winkel

Mooie producten

Enthousiaste en meedenkende dame in Breda!

Top!!

Leuke winkel met leuke spullen en kleding. Personeel is ook heel vriendelijk. Kom graag nog een keer terug.

You have to go there

Wat een prachtige winkel! Uitzonderlijk vriendelijk en vrolijk personeel! Stoffen van zeer hoge kwaliteit. Ik kom zeker terug om er weer met plezier te winkelen. Een absolute aanrader als je op zoek bent naar hoogwaardige kleding met een unieke stijl.

Prima product gekocht én goed geholpen

Een goede positieve ervaring

Gezellig personeel

Leuke winkel Lekkere koffie

Aangenaam

Mooie winkel, ruime keuze, aangenaam winkelen!

Leuk personeel!

Nette winkel en spontaan personeel!

10 Saal van Zwanenbergweg

Tilburg 5026 RN