Al veel toffe spulletjes gekocht
Beste Martine, Wat leuk om te horen dat je al zoveel toffe spulletjes hebt gekocht! Bedankt voor je lieve woorden, we zien je graag snel weer!
Beste Anthony, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Geweldig dat ons team je vriendelijk heeft geholpen. Bedankt voor je mooie woorden, we zien je graag snel weer!
Personeel altijd vriendelijk en bereid mee te kijken
Beste Janneke, Wat fijn om te horen dat je altijd vriendelijk geholpen wordt! Geweldig dat ons team bereid is met je mee te kijken. Bedankt voor je mooie woorden, we zien je graag snel weer!
Leuke winkel en zeer kleurrijk
Beste Anneke, Wat leuk om te horen dat je onze winkel zo leuk en kleurrijk vindt! Bedankt voor je mooie woorden, we zien je graag snel weer!
Lieve enthousiaste maar niet opdringerige medewerker!
Beste Carla, Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent! Geweldig dat je onze medewerker als enthousiast en vriendelijk hebt ervaren. Bedankt voor je lieve woorden, we zien je graag snel weer!
Poef gekocht. Is een cadeau. De poef was prachtig ingepakt en stond in de ochtend om 10.00 klaar. De medewerkster was vriendelijk aan de balie. Top.
Beste Bernard, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Geweldig dat het cadeau mooi verpakt en op tijd klaarstond, en dat onze medewerkster je zo vriendelijk heeft geholpen. Bedankt voor je mooie woorden, we zien je graag snel weer!
Leuk personeel, leuke winkel, leuke kleding
Beste Ella, Wat leuk om te horen dat je onze winkel, kleding én personeel zo leuk vindt! Bedankt voor je lieve woorden, we zien je graag snel weer!
Leuke mooie winkel met leuke producten. Wel prijzig. Helaas van de klantenservice geen reactie bij een klacht. Jammer.
Beste Karin, Wat fijn om te horen dat je onze winkel en producten leuk vindt! Het spijt ons dat je geen reactie hebt ontvangen op je klacht. Wij vragen je om ons een mailtje te sturen naar [email protected] om het op te lossen. Hartelijk dank!
Zeer mooie kleding en spullen voor je interieur. In de winkel in Nijmegen ook zeer goed geholpen en vriendelijke service.
Beste Roos, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en producten! Geweldig dat je onze kleding en interieurspullen mooi vindt en dat je in de winkel in Nijmegen zo vriendelijk geholpen bent. Bedankt voor je mooie woorden, we zien je graag snel weer!
Schneller Kundenservice. Mega schönes Kleid. Dankeschön
Vielen Dank für deine lieben Worte! Es freut uns sehr, dass du mit unserem Service zufrieden bist und dein Kleid so schön findest. Wir freuen uns auf deinen nächsten Besuch!
Zowel de Sissy-boy home artikelen als de medewerksters!
Beste Rowan, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze home-artikelen én ons team! Geweldig dat je ons als echte pareltjes ziet. Bedankt voor je mooie woorden, we zien je graag snel weer!
Zowel de winkel als de collectie zijn prachtig!
Hi Kirsten, Wat geweldig om te horen dat je zowel onze winkel als de collectie prachtig vindt! Bedankt voor je mooie woorden, we zien je graag snel weer!
Met goed advies heb ik mooie kleding gekocht. Er werd echt de tijd genomen en meegedacht.
Beste Lotje, Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent! Geweldig dat ons team de tijd heeft genomen en met je heeft meegedacht, en dat je mooie kleding hebt kunnen vinden. Bedankt voor je lieve woorden, we zien je graag snel weer!
Mooie, ordelijke winkel. Mooie producten. Vriendelijk personeel
Beste Veronique, Wat fijn om te horen dat je onze winkel mooi en overzichtelijk vindt! Geweldig dat je ook onze producten en ons vriendelijke personeel waardeert. Bedankt voor je mooie woorden, we zien je graag snel weer!
Altijd fijn en lief geholpen op KNSM! Wat fijn zo'n winkel in de buurt. Leuke kleren en lekkere koffie.
Beste Sanne, Wat leuk om te horen dat je je altijd fijn en lief geholpen voelt bij onze KNSM-winkel! Geweldig dat je geniet van onze kleding én van een kopje koffie. Bedankt voor je lieve woorden, we zien je graag snel weer!
Top, aangenaam winkelen, vriendelijk personeel
Beste Heidi, Wat fijn om te horen dat je zo prettig bij ons hebt gewinkeld! Geweldig dat ons personeel vriendelijk was. Bedankt voor je mooie woorden en we zien je graag snel weer!
Originele geschenken, mooie mode, unieke geschenkverpakking, vriendelijke bediening
Beste Christine, Wat fijn om te horen dat je onze originele geschenken, mooie mode en unieke geschenkverpakking zo waardeert! Geweldig dat je onze bediening ook vriendelijk vond. Bedankt voor je mooie woorden, we zien je graag snel weer!
Super vriendelijk en vlotte service
Beste Hilde, Wat fijn om te horen dat je onze winkel en unieke artikelen waardeert! Geweldig dat ons team je zo vriendelijk en vlot heeft geholpen. Bedankt voor je mooie woorden, we zien je graag snel weer!
Wat een fijne sfeer in deze winkel! We werden goed geholpen, er werd niet aangedrongen en we zijn blij naar huis gegaan met onze mooie nieuwe jurken en blouses!
Beste Dian, Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en genoten hebben van de sfeer in onze winkel! Geweldig dat jullie blij zijn met jullie nieuwe jurken en blouses. Bedankt voor jullie lieve woorden en we kijken ernaar uit jullie snel weer te verwelkomen!
Geeft goed gevoel en verkoopt goede kwaliteit
Beste Astrid, Wat leuk om te horen dat je zo blij wordt van onze service! Geweldig dat je ons vriendelijke team en de kwaliteit van onze producten waardeert. Bedankt voor je mooie woorden, we zien je graag snel weer!
Vriendelijke verkoopster
Beste Fadoua, Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk bent geholpen! Bedankt voor je lieve woorden, we zien je graag snel weer in de winkel!
Zeer vriendelijk personeel, en uitstekende prestaties van de collectie kleding en vooral de home fashion. De winkel in Maastricht is een aanrader
Beste Robert, Wat geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent over onze winkel in Maastricht! Fantastisch dat je ons personeel vriendelijk vond en dat je onze kleding- en home fashion-collectie zo waardeert. Bedankt voor je mooie woorden en we kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen
Vriendelijk personeel met goed advies
Beste Rita, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Geweldig dat ons personeel je goed heeft kunnen adviseren. Bedankt voor je mooie woorden en we zien je graag snel weer!
Vriendelijk personeel, prijs kwaliteit is in orde
Beste Ann, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Geweldig dat ons personeel vriendelijk was en dat je de prijs-kwaliteit goed vindt. Bedankt voor je review en we hopen je snel weer te zien!
Super goede service
Beste Danielle, Wat fijn om te horen dat je onze service zo waardeert! Bedankt voor je mooie woorden, we hopen je snel weer te zien!
10 Saal van Zwanenbergweg
Tilburg 5026 RN