Heel positief

Prettig gewinkeld. Bijzonder aardige verkoopster

Toffe collectie

toffe collectie, zowel inhome als fashion ... en top geholpen

Uitmuntend

Fijne dames in de winkel. Ze hebben me heel goed geholpen. Dankjewel!

Prachtig kleed

Prachtig kleed gekocht bij Sissy Boy Heemstede. Leuk, want er zat 15 procent korting op. Ook nog een leuke blouse gekocht. Blij met mijn aankopen!

Fijn geholpen en meegedacht!

Ik twijfelde tussen 2 maten vd jas. Ik kreeg even een extra trui aangeboden om de jas te passen, zodat ik kon voelen of de maat juist was, ook voor de koude winters! Ja, had ik ook zelf kunnen bedenken, maar dat deed ik dus niet. Dus heel fijn dat de medewerkster dat wel deed!

Mooie gevarieerde kwalitatieve producten!

zeer aangename winkel, veel mooie producten, ogen te kort, heel vriendelijk personeel!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Hele mooie winkel, leuke stijl van kleding en interieur, lekker kleurrijk!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne winkel met ruime paskamers

Ruime paskamers, goede hulp van winkelpersoneel. Het gedeelte kinderkleding is vrij beperkt; dat mag meer zijn.

Prettig shoppen in sfeervolle winkel

Vriendelijk personeel dat goed advies gaf

Topwinkel

Topwinkel met goede bediening

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijn winkelen, mooie winkel.

Een prettige winkelervaring en ben goed geslaagd. Er is goede voorraad. Hulpvaardige medewerkers.

Geweldig!!

Geweldig!!

Mooiste winkel van Groningen

Super mooie winkel, prachtige kleding en spullen, super aardig en behulpzaam personeel.

Fijne service

Leuke medewerker. Enthousiast en met humor

Mooie winkel

Fijne winkel,geweldige collectie

Ik word altijd leuk en goed geadviseerd als ik daarom vraag…. En de collectie is iedere keer weer verrassend leuk

Mijn favoriete winkel. Ik slaag daar altijd. Vriendelijk personeel. Voor koffie en lunch is het er ook gezellig,

Steeds weer terugkomen in de winkel

Altijd iets origineels te vinden

Mooie kleding, originele cadeautjes. Altijd iets leuks te vinden

Zeer mooie winkel waar ik me erg in kan vinden! Mooie kleren, mooi ingericht! Wat ik ook mooi vond waren de kussens, spreien! Zeer vriendelijk personeel!

Leuke winkel

Nadat ik het kleed in de Barones had gezien ging ik naar de Veemarktstraat, daar heb ik het gekocht.

Prachtige winkel!

Onwijs goed geholpen in de winkel en heel blij met mijn aankopen!

Prettig winkel en fijn geholpen

Winkel is altijd prachtig ingericht, fijn om door heen te lopen. Aardig geholpen met een kussen wat ik zocht.

Mijn lievelingswinkel

Ik kom graag in jullie winkel. Mooie producten. Goede sfeer. En vriendelijke service

Geweldig personeel

Mooie spullen, behulpzaam personeel, goede sfeer

10 Saal van Zwanenbergweg

Tilburg 5026 RN