Mooie en gezellige winkel!

Geen opdringerig personeel, wel super aardig. Wij komen er regelmatig dus werden hartelijk begroet. Mooie spullen gezien en ook gekocht.

Mooi!

Fijne winkel met mooie woonitems!

Fijn geholpen

Ik was op zoek naar een jumpsuit en kon er zelf niet direct een vinden. Maar de verkoopster hielp vol enthousiasme, waardoor ik met een prachtig pak naar huis ging. Bedankt.

Personeel is vriendelijk, het assortiment is kleurrijk.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geweldige winkelervaring

Zoveel moois te zien en om van te dromen. Leuk vest gekocht en super aardig geholpen.

Sissyboy voelt als een heel gezellig feestje!

Ik kom heel graag weer gauw terug!

Vriendelijk en fijne winkel

Ik kom er graag!!

Gewelde winkel , leuke dingen

Top winkel . Aardige verkoopsters

Ik shop regelmatig bij Sissy Boy omdat de kleding zijn gemaakt van puur katoen en unique.

Sfeervolle winkel!

Sfeervolle winkel met een leuk assortiment aan kleding en woonassecoires...je word er blij van!!

Aardige medewerkster

De. Medewerkster was heel behulpzaam, alle lof!

Heel prettig!

Prettig, vriendelijk personeel met aandacht voor de klant zonder opdringerig te zijn!

Heel aangename winkelervaring

Vriendelijk personeel, nette en mooie winkel, zonder problemen even iets aan de kant gehangen zodat ik even kon nadenken wat ik ging meenemen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer prettig.

Meedenkend, enthousiast, vrolijk (ook belangrijk) Kortom een groot compliment voor team Leeuwarden!!!

Superrrr

Leuke ervaring

Origineel en zeer mooi aanbod, leuke kortingen en zeer vriendelijke bediening. Altijd een leuke ervaring.

Naar tevredenheid geholpen.

Welkom gevoel

Positief en toegankelijk

Zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk personeel. Leuk contact en goed advies.

Ik heb 2 weken geleden via de Sissy Boy website een ketting besteld en betaald, maar na 2 weken nog steeds geen bericht ontvangen dat de ketting is verzonden. De klantenservice kon mij afgelopen week ook niet helpen .. Toen ik toevallig met een vriendin gisteren de vestiging station Eindhoven binnenliep, zag ik deze ketting in de vitrine liggen! Leuk gesprek met de verkoopster en omdat we allebei het idee hadden dat er misschien iets mis is gegaan met mijn online order (omdat het toch wel erg lang duurt) toch de ketting in de winkel gekocht. Blij mee.

Une atmosphère à la fois cosy et trendy propre à Sissy-Boy

Magnifique magasin à l'architecture spectaculaire situé à Maastricht. C'est toujours un plaisir de découvrir les nouveautés que ce soit au niveau de la décoration que de la mode. Un espace lumineux et agréable aux canapés qui invitent à un moment de repos. Un de mes magasins préférés à Maastricht !

Fijne winkelervaring!

Mooie spullen en fijne sfeer.

Leuke medewerker die goed meedenkt en helpt. Leuk assortiment!

Prima hulp/service!

Vriendelijk geholpen

Leuke kindercollectie!

Fijne sfeer

Ik vind de winkel in Breda een overzichtelijke, wat compacte Sissy Boy met een fijne sfeer. Opgeruimd en met lieve medewerkers. Altijd geïnspireerd naar huis.

10 Saal van Zwanenbergweg

Tilburg 5026 RN