Waaw

Mooie winkel met mooie verrassingen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Een fleurige en kleurige winkel…aanrader!

Deze winkel wil je nooit missen in Leeuwarden met de prachtige en speciale producten!

Zeer goede service

Ik werd geholpen door een zeer vriendelijke verkoper met een heel goede service, niks op aan te merken :)

Aanrader!

Leuke, originele spullen

Slechte ervaring

Ik heb een tapijt bij sissy boy gekocht via hun partner FonQ.nl. Tijdens het uitpakken van de kleed tref ik een aantal losse lusjes. Ik heb het keurig gemeld bij FonQ. FonQ was bereid om mij een compositie te geven maar ze moesten dit eerst aan hun partner sissy boy melden. Ik kreeg een kort berichtje van sissy boy dat er geen oplossing is en dat ik de tapijt kan retourneren (of het allemaal zo makkelijk is , zo een zwaren tapijt terug in de verpakking) . Het was wel een gedoe maar gelukt om het terug te doen. Ik was een uur bezig om de tapijt retour te melden, ik kreeg geen sticker of barcode, probeer contact te nemen maar geen gehoor. Ik heb al eerder een slechte ervaring gehad bij sissy boy in de winkel , de meeste dames die daar werken zijn arrogant en onvriendelijke .

Heerlijke winkel

Vriendelijk personeel. Mooie winkel. Mooie producten. Goede kortingsacties.

Leuke winkel met een prachtige, diverse collectie. Personeel is vriendelijk, vetrokken en behulpzaam.

Heel fijne ervaring

Sissy boy is een winkel waar ik niet aan voorbij kan gaan. Mooie, kwaliteitskledij.

Veel shopplezier Sissy-Boy

Spijtig dat ik 1 van de 2 aangekochte kussens niet kon reinigen op geen enkele manier .....maar zonder problemen kon ik het terugbrengen naar winkel. Was zo´n mooie kombinatie maar met huisdieren wil ik toch de mogelijkheid hebben om de kussens te mogen wassen.

Fijne winkel

Was fijn om hier rond te lopen en te kijken

Zalig

Zeer nette winkel. Erg vriendelijk en super lief. Ik winkel hier echt heel erg graag ❤️

Blijmakend

Fijne werknemers Schoon Mooie producten Aangenaam

Weer iets leuks gekocht

Te lang moeten wachten om een artikel af te rekenen, veel rommel op de toonbank (stapel kleding). Voor de rest altijd leuk en je vind altijd iets dat je “nodig” hebt

Fijn gewinkeld in de sfeervolle winkel van Sissy-Boy in Laren

Fijn kunnen rondkijken en goede tips van een jongeman gekregen. Die verstond z n vak goed!!

Originele cadeaus!

Steeds mooie originele dingen!

Ik word altijd hebberig

Heerlijke winkel om lekker rond te kijken, ook leuk om cadeautjes te kopen

Positief

Ik heb nog niet heel veel gewinkeld bij sissyboy. Ik ben grote fan van de oversized sweaters. Spijtig dat ze maar tot maatje 146/152 gaan.

Vriendelijke verkopers

Mooie zaak met vriendelijk personeel

Mooie ginto glazen en snel geholpen

Goede service snel geholpen

Uitnodigend

Fijne winkel !

Blij jullie winkel ontdekt te hebben

Mooie artikelen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie, ruim opgezette winkel, leuke spullen en kleding. Enorm klantvriendelijk personeel! Aanrader!

Superfijne winkel met een leuk en gevarieerd aanbod! Top personeel, altijd vriendelijk en behulpzaam. Kom en shop graag bij Sissy-Boy

Helpful and friendly

Helpful and friendly assistance.

10 Saal van Zwanenbergweg

Tilburg 5026 RN