Deze Sissy-Boy vestiging is een lust voor het oog.

Ik vond in deze sfeervolle winkel een prachtige bohemien shopper en werd heel vriendelijk geholpen bij de kassa.

Leuk assortiment en vriendelijk personeel

Gezellige winkel met vriendelijk personeel.

Super mooie winkel!

Ik loop er regelmatig binnen. Ieder keer weer opnieuw iets te bekijken. Mooi gepresenteerd! Vriendelijke en behulpzame bediening!

Relaxt!

Trui gekocht. Zit heerlijk, fijn materiaal. Winkel in Utrecht is super fijn. Ruim en leuk ingericht.

Klandvriendelijk, goed geholpen. Leuke bank gekocht.

Medewerkers waren vriendelijk, en gingen leuk gesprek aan. Heel fijn dat de bank die ik gekocht heb, in plastic is gewikkeld. En dat hij in het magazijn is gezet. Top ervaring!

Top - winkel, assortiment en service

Top - winkel, assortiment en service

Vriendelijk, meedenkend personeel!

Gezellige sfeer in de winkel, mede door het vriendelijke personeel en inrichting!

Supermooie winkel

Ik kan er uren rondlopen! Wat een mooie spullen!

Aangenaam shoppen!

De winkel is altijd leuk en net ingericht. Mooie e. Kwaliteitsvolle kledij en keitoffe interieur- en hebbedingen!

Amazing

Amazing ladies

Prachtige zaak, fantastische etalage door combineren van producten en mooi groen. En de medewerkster die ons heeft geholpen was echt top! Zeer klantvriendelijk, heel behulpzaam en enorm vrolijk. Ze had zienderogen plezier in haar werk. Wat wil je nog meer? Ik kom graag bij Sissy-boy, maar die. In Leidschendam is mijn favoriet!

Leuke ervaring

vriendelijke ontvangst, leuke sfeer, behupzaam personeel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik kom altijd terug als ik in de buurt ben.

Erg behulpzaam personeel

Zeer gastvrije winkel en vriendelijke personeel

Ik loop vaak even binnen op de oudegracht bij Sissy-Boy. Alle medewerkers zijn klantvriendelijk én klantgericht. De collectie ziet er altijd goed verzorgd uit. Een top winkel.

Een leuke winkel

Onlangs een bank en een stoel gekocht, dik tevreden. Wat minder goed is gegaan is bezorging van de bank door de transportbedrijf DutchNed, zeer onprofessioneel en nalatig.

Erg plezierig

Zie hierboven

Goed geholpen

Winkel mooi ingericht overzichtelijk en goed geholpen

Geslaagd

Tevrede naar huis

Leuke winkel en vriendelijk ontvangst

Leuke winkel en vriendelijk ontvangst.

Goede sfeer en heerlijke winkelervaring.

Het voelt altijd lekker bij sissyboy Tilburg. Lekker ruim opgezet en overal sfeerplekjes. Altijd even een gezellig gesprekje met een medewerker bij de kassa. Het voelt welkom. Er is geen haast.

Leuke spullen aardig personeel

Mijn aankoop was gewenst.. Ik had nog een korting bon voor 15 euro maar helaas werd die niet geaccepteerd in de winkel. Alleen geldig online. Jammer, dat had ik niet gezien.

Frisse aangename winkel,,super mooie collectie

Vriendelijk geholpen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Gezellige winkel, mooie kledij…en homeland ontzettend leuk…

10 Saal van Zwanenbergweg

Tilburg 5026 RN