TOP

Sissy Boy is een prachtig concept met heel fijn personeel.

Supermooie en fijne winkel

Ik vind de Sissi Boy winkel in Tilburg supermooi, fijn en gezelig shoppen. Ik kom er vaak omdat ik heel dichtbij woon. Je wordt vriendelijk en goed geholpen. Superleuk!

Fijn

Geïnteresseerd in de klant.

Super goed en eerlijk advies

Een fijne winkel

Er hangt altijd een relexte sfeer in de winkel en het personeel is behulpzaam en vriendelijk. Nemen altijd de tijd voor je en natuurlijk is het aanbod geweldig leuk en mooi van kwaliteit

Mooie collectie en locatie, vriendelijk personeel.

Prachtige winkel

Mooie ruim gesorteerde winkel. Ruime winkel en overzichtelijk Goed te bereiken. De meeste medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk

Fijn

Mooie, ruime, goed georganiseerde winkel

Uitstekend geholpen

Sissy Boy is top

Fijne sfeervolle winkel met heerlijke geur, mooie spullen en zeer vriendelijk personeel

Een winkel die steeds weer verbaasd!

Aparte spullen, leuke bediening!!!

Top winkel

Leuke winkel en vriendelijke medewerkers. Vooral voor mijn interieur vind ik altijd iets.

Alles leuk en prima

Prachtige winkel

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Prachtige spullen

Sfeervol en mooi

Heel mooie items, zowel kleding als decoratie. Maten van xs tot xl, dus voor iedereen wat. De panden zijn ook zo mooi. Enige reden waarom ik geen 5 sterren geef, is de prijs. Net iets te prijzig, ik koop hoofdzakelijk in de soldenperiodr

Heerlijke ervaring

Heerlijke ervaring, heel mooi aanbod, verrassend en origineel, zeer vriendelijk personeel, mooie muziek en aangename geurtjes. Zalige belevenis met ontdekking van leuke schatten om mee te nemen naar huis.

Fijne winkel

Fijne winkel. Overzichtelijk. Als we op vakantie komen in Bergen / Schoorl. Doen we altijd een rondje sissy boy en kopen vaak wel wat.

Bediening met een glimlach

Altijd iets om verliefd op te worden , vooral voor kinderen en kleine kadootjes

Altijd een erg mooi assortiment, ik loop er graag naar binnen.

Ik heb het geluk gehad om een hele mooie winterjas te kunnen kopen in de sale.

Prachtige winkel, goede kwaliteit kleding en behulpzaam, vriendelijk personeel.

Altijd vriendelijk geholpen

Geweldig leuke winkel!

Leuke mooie spullen. Bank erg fijn! Mooie kleding zowel voor Dames en kids. Decoratie artikelen zijn zo leuk en kwalitatief is alles mooi en blijft ook mooi!

Goed geslaagd

Fijn!

Wat een mooie winkel. Ruim en ordelijk. Mooie pasruimte. Ik ga zeker terug!

Zeer vriendelijke bediening

Mooi ingerichte winkel Vriendelijk personeel