Vriendelijke medewerkers!

Leuke winkel met heel vriendelijke medewerkers!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne winkel en altijd behulpzaam personeel

Quando si entra nel vostro shop si è circondati dalla bellezza!

Fare shopping da voi è sempre un piacere, le vostre commesse sono sempre cordiali e disponibili.

• Ci consiglieresti? Si

Fijne winkel

Fijne sfeer

Hele mooie producten, fijne sfeer. Mooie kleuren en echte sissyboysfeer. Mooie kwaliteit en mooie spulletjes.

Vriendelijk personeel een zeer attent naar zoontje van 3,5 jaar

Na het afrekenen van de pet voor mijn zoontje vroeg de verkoopster of hij ook een mooie sticker wilde. Mijn zoontje helemaal blij, met de nieuwe pet die ik voor hem kocht EN zijn gouden sticker op z’n hand die er de hele dag op moest blijven zitten.

Mooie producten, waardeloze service

Sissy-boy levert aantrekkelijke producten, maar de service die ik heb ervaren is waardeloos. Sissy-boy claimt veel waarde te hechten aan tevreden klanten. In de praktijk denken ze alleen vanuit hun eigen interne systemen en niet vanuit de klant. Van de 8 bestelde stoelen kwam 1 aan met een ernstig defect: een armleuning zat los, gewoon niet gelijmd. Na melding bij de klantenservice kreeg ik als boodschap dat ik zelf de stoel op eigen kosten opnieuw moest verpakken en daarna op eigen kosten terugsturen of naar een winkel brengen in een andere plaats. Zo ga je niet met klanten om. Suggesties van mijn kant om dit anders op te lossen door de defecte stoel om te ruilen werden genegeerd. Sissy-boy houdt star vast aan de eigen processen…

Deskundig personeel

Ben zeer goed geholpen. Ruime keus en mooi tentoon gesteld

Top sfeer en service zoals altijd!

Leuke collectie

Net dat ene dat het speciaal maakt

Mooie winkel, leuke spulletjes en vriendelijk personeel!

Prettig, goede vibe in de winkel!

Volledig tevreden

Zowel winkel als personeel waren top

Positief

Sfeervol en heerlijke en eerlijke behulpzaamheid

Sfeervol en fijne vrolijke mensen

Fijne winkelervaring

Mooie winkel + vriendelijk personeel

Verkoopster die eerlijk is en meedenkt

Inspirerende inkel met behulpzaam personeel.

Gezellig

Gezellige mooie winkel. Vriendelijk personeel. Mooie spullen. Mix van kleding en interieur is leuk.

Apart

Exclusieve artikelen

Helpful en vriendelijk.

Een vriendelijk en helpful team verkopers.

Mooie winkel

Mooie nette winkel, vriendelijk personeel

Super service!

Blij met m'n kussen, bijzonder goed geholpen, super service!

Heel positief

Deugddoend

Van alles veel en leuk!

Super leuke, gevarieerde winkel waar je uitstekend geholpen wordt. Steeds wisselend aanbod. Alles mooi neergezet of opgehangen. Zeker elke maand een bezoek waard omdat de collectie steeds wisselt.

Gezellig

Gezellige winkel, leuk behulpzaam Personeel en heel netjes alles.

10 Saal van Zwanenbergweg

Tilburg 5026 RN