Aardige verkoper en heel begripvol dat ik iets terugbracht.

Perfecte klantbediening!

Aanrader!!!

Leuke winkel

Het aanbod in de winkel is groot en een mooie collectie. Heel vriendelijke bediening

Goed geholpen!

Belde om iets achter te laten zetten omdat het online uitverkocht was en er nog 1 piece in Amersfoort stond. Aan de telefoon werd ik heel vriendelijk geholpen en de volgende dag kon ik mijn droomlamp netjes ophalen <3

Gezellige winkel. Leuk personeel

Zoals gezegd. Altijd een leuke collectie tegen een redelijke prijs.

Top en tof

Top top en tof tof winkel

Fijne winkel met kwaliteit

Ik word altijd erg goed geholpen

Rustig en ruimtelijk

Fijn om mijn eigen gang te gaan, uitgebreide selectie en te kunnen vragen zo nodig.

Geweldig!

Gezellig met mijn kleindochter van 10 geshopt, en goed geslaagd!Ook voor haar zusje van 8 kleding gekocht die hier ook erg blij mee was! Mooie kwaliteit kleding, en het ziet er leuk uit.

Aangenaam

Aangenaam en rolstoel toegankelijk

Supergezellige winkel.

Prettig om in deze winkel te zijn. Veel zou ik zo willen kopen.. Eigenlijk kan je je hele huis inrichten. Zo voelt het ook. Een beetje thuiskomen, dus.

behulpzaam team!

Aangename sfeer bij jullie in de winkel, meermaals de vraag gekregen of men ons kon helpen. Behulpzaam team!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super goed geholpen en vriendelijk personeel!

Super goed geholpen, mooie winkel en vriendelijk personeel. Mooie locatie in hartje Maastricht!

Positieve ervaring

Vriendelijke mensen werken er die je rustig laten rondkijken maar je ook graag helpen als je wat vraagt.

Mooie stijlvolle winkel

Een hele mooie winkel, waar je met veel plezier een tweede keer langskomt. Wij hebben er mooie spullen ontdekt waar we elke keer opnieuw blij van worden :-) We kijken er dan ook naar uit om terug in een van jullie winkels te kunnen langskomen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Hele aardige dame die goed met me meedacht waardoor ik slaagde. Thnxxx

Fijne winkel

Een ruime winkel met heel veel sfeer en fijne koffiehoek. Pashokjes zijn prettig en er is meestal geen rij om te passen. Mooie spulletjes en kleding.

Gewoon

Vriendelijke bediening leuke spulletjes wel prijzig!

Super leuke winkel

Hele goede ervaring met zowel de winkel in Tilburg als met de website. Super leuke kleding en woonaccessoires. Helemaal mijn ding!

Totaalervaring

Heel warm en huiselijke setting Misschien nog hoekje voor kids ?

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geweldige gezellige sfeer en vriendelijke bediening

Mooie winkel, straalt sfeer uit. De bediening was uitstekend, vriendelijk, werd goed geïnformeerd en er was een goed assortiment aan kleding, sprak mij aan. Natuurlijk mooie blouses gekocht.

Heel fijne winkel mooie producten en zeer vriendelijk personeel. Ik vind alleen jammer dat jullie toch wel erg duur zijn.

Fijne winkel met een breed en kwalitatief goed assortiment

Ik grijp zelden mis, haha!

fijne winkel

prettige medewerkers!