Hele fijne winkel met een mooie assortiment spullen.

Altijd leuk om naar binnen te stappen, voor mezelf maar ook voor anderen om cadeau te geven, genoeg keus.

Hele fijne winkelervaring

In deze winkel merk je weer waarom je een fysieke winkel bezoekt (i.p.v. online)

Ik werd goed geholpen

Heerlijke winkel, altijd fijn om er rond te kijken en ik word er altijd fijn geholpen.

Met aandacht geholpen

Vriendelijk en hulpvaardig personeel ! Mijn aankoop werd met zorg ingepakt Het was erg druk maar ze hadden voor iedereen aandacht

Lievelings!

Wat word ik altijd blij van en geïnspireerd door het prachtige assortiment van Sissy-boy!

Fijne winkelervaring!

Altijd leuk en gezellig

Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen, maar nooit opdringerig.

Heel goede sfeer

Altijd fantastisch

Top Winkel. Mooie en kwaliteit spullen. Lieve dames.

Fijne sfeer!

Fijne winkel in een super mooi pand! Als je kerstsfeer wil, zeker naar binnen wandelen. Personeel is zeer attent en zijn professioneel in hún vak. Ben zeer blij met mijn aankopen. Fijne kerst en tot in 2026

Fijne ervaring

Leuk aanbod, fijn onthaal

Vriendelijke medewerkers!

SCHITTERENDE WINKEL

Daar loop ik nooit voorbij, zalig gevoel, mooie inspirerende spullen, zalige sfeer, uitgebreide keuze, vriendelijk personeel, leuke ideetjes voor cadeautjes! TOP WINKEL!

Prachtige winkel

Altijd vriendelijk, behulpzaam en alles word mooi ingepakt.

Mooi!

Super. Wat een mooie dingen.

Fijne winkel

Fijne mooie winkel met vriendelijk personeel.

Mooie winkel, leuk geholpen!

X

Top service!

Vriendelijk geholpen, spulletje mooi ingepakt.

Top ervaring!

De winkel in Halfweg is zo leuk! Geweldig assortiment, super vriendelijke medewerkers en altijd tijd voor een kort gesprek maar vooral zeer behulpzaam!

Quite cozy and an appealing Apparel that suits best for me

Satisfactory

Leuke winkel

Mooie winkel voor iedereen wat wils

Prettige winkel

Een mooie en prettige winkel met vriendelijk personeel.

Supermooie winkel met heel vriendelijk personeel

Ondanks de vele kleine cadeautjes die ik kocht en de drukte in de winkel vonden ze dit geen moeite om alles mooi te verpakken.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Altijd fijne hulp en service!

Uit de prachtige kleding collectie en de mooie homeland artikelen is t soms moeilijk kiezen. De fijne hulp, advies en service helpen dan erg goed om tevreden en met een goede aankoop weer naar huis te gaan! Bedankt!

Heerlijke winkel

Prachtig, proper, vriendelijk, maar wel zeer prijzig

10 Saal van Zwanenbergweg

Tilburg 5026 RN