Superrrrrrr

Relaxed en vakkundig personeel!

Vriendelijk en hulpvaardig

Erg vriendelijk en hulpvaardig! Zelf ook enthousiast over de mooie kussens die ik uitgezocht had!

Behulpzaam

Mooie, unieke stukken

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne shopervaring!

Heel vriendelijk en netjes geholpen!

Ik word telkens weer blij als ik de winkel bezoek

Zo… mooi, sfeervol, kleurrijk, gezellig, mooie materialen, iedere keer opnieuw een feestje om er weer te zijn.

Fantastixch

Alles hat super geklappt. Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Leuke vrolijke winkel

Wordt altijd vrolijk als ik de winkel in kom lopen ivm de vele kleuren, de wooncollectie is heel mooi en kleurig

Eerlijk advies.

Het personeel denkt altijd met je mee en geeft eerlijk advies.

Zalig kopen in Sissy boy Maastricht

Je mag hier rustig en aangenaam winkelen. De collectie is speciaal en de inrichting is prima. Voor het personeel is niets te veel. Ze helpen je met de glimlach.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne winkel

Een fijne winkel met ontzettend leuk personeel

Vriendelijk en goed geholpen

Omdat mijn maat broek er niet bij zat, is er achter gekeken of hij daar nog was en er is gecheckt of hij mogelijk in een filiaal in Utrecht nog was.

Grote winkel, waar je niet uitgekeken raakt!

Genoten !! Lekker rond struinen, tussen mooie hebbedingen! Van kleding tot home artikelen.

Magnificent

Goed en vriendelijk geholpen

Top, fijne winkel!

We werden fijn geholpen, er is een prettige sfeer. Daarnaast is de winkel netjes, en ze hebben leuke spulletjes in het assortiment.

Een winkel met een warme mooie sfeer

Een winkel met beleving

Mijn dochter heeft bruiloftskleren gekocht

En ze heeft de mooiste outfit ooit aangeschaft geeft ze aan. Ze heeft goede hulp gehad en genoten van haar shop experience

Super mooie winkel

Geweldig om hier te shoppen. Het in de winkel zijn, is een feest op zich. Zo mooi ingericht.

Geweldig!

Prachtige winkel! Zoveel moois te zien!

Warm

Vriendelijke service, fijne winkelervaring

Heerlijke winkel om op je gemak rond te kijken. Als je hulp nodig hebt kun je vragen, tot die tijd krijg je gewoon alle ruimte

Super mooie winkel en behulpzame, goed personeel

Super mooie winkel en fijn personeel.

Leuke kleding

Goed advies

Aardig personeel

Personeel ging kijken of er in het magazijn nog kussens waren. Pakten ze in zodat ze makkelijk mee kon nemen.

10 Saal van Zwanenbergweg

Tilburg 5026 RN