Een feestje

Een prachtig en kleurrijk ingerichte winkel in exotische kerstsfeer. Een feestje om hier te mogen winkelen. Vriendelijk en klantgerichte medewerkers.

Medewerkers doen het goed!!

Wel zeer frustrerend dat de medewerkers te maken hebben met ingewikkelde berekening van een voucher. Ik kreeg een voucher v 10 euro cadeau maar die moest terug omdat de prijs op de borden niet goed in de kassa stond… dit bleek onmogelijk. Heeft mij en de welwillende medewerker een half uur gekost!!! Jammer

Inspirerende winkel met bijzondere spullen!

In Hoog Catharijne in Utrecht zitten twee Sissy Boy winkels, een grote winkel met zowel kleding als interieurspullen en een kleine gericht alleen op interieur. Beide winkels zijn de moeite waard om te bezoeken, ze hebben zoveel leuke en bijzondere spullen. Vooral ook voor feestmaand December. Maar vergeet ook niet naar de mooie handdoeken te kijken!

Relaxing morning

I had a great morning in Sissyboy Homeland KNSM, relaxing in the cafe and doing some Christmas shopping.

Fijne winkel

Ik kan heerlijk ronddwalen en zie allemaal leuke dingen

Heerlijke winkel

Dit is een winkel die je gewoon nooit overslaat, iedere keer weer heerlijk om rond te kijken.

Heel prettige winkel ervaring

Heel prettige winkel ervaring

Leuke shopervaring! !

Gezellige, mooie winkel ! Vriendelijk personeel!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De sfeer en stijl is perfect!

Mooie materialen vriendelijke mensen goed verzorgd ingericht!

Geen bijzonderheden

Leuke kleding. Vriendelijke en behulpzame mensen bij Sissy boy in Rotterdam

Altijd een blij gevoel

Mooie producten en heel leuk winkelpersoneel, altijd goed advies

Supermooie winkel

Zeer mooie winkel Cadeautjes worden mooi verpakt

Zalig speelse winkel

De kleren en huisartikelen zijn zò leuk, een tikkeltje retro en met die mooie aardetinten en leuke kleurtjes, helemaal mijn ding. Ik zou alles willen kopen! De kleedjes en rokken met die retro motieven zijn prachtig!

Top service!

Vriendelijk personeel en mooie winkel! Goed gehoord en geholpen na klacht over product.

Fijn

Oprechte behulpzaamheid geen stress

possitief

possitief

Ik voelde me welkom

Iemand stelde voor om de kleding alvast voor me in een hokje te hangen, wat ik heel luxe vond :-) Vriendelijke meiden en leuke sfeer in de winkel. De winkel ziet er ook prachtig uit~!

Uiterst vriendelijke verkoopsters voor wie geen moeite teveel is. Prachtig geoutilleerde winkel, zowel qua kleding als qua snuisterijen.

Hele fijne winkelervaring

We werden vrijwel meteen vriendelijk aangesproken of we hulp konden gebruiken of zelf even rustig wilde kijken. Daarna ook ontzettend vriendelijk geholpen, het is mooi ingepakt en we gingen vrolijk de winkel uit. Leuke, behulpzame dames aan het werk!

Topwinkel

Altijd leuke kleding en fijn personeel in Den Bosch.

leuk

Leuke dingen, schappelijke prijzen, vriendelijke service

Mooiste Sissy Boy store

Prachtige winkel met geweldige collectie en super vriendelijk personeel

Als je jezelf wilt trakteren op iets bijzonders!

Mooie, rustige winkel met een bijzonder assortiment.Pittig geprijsd maar vaak heb je het er voor over

Heerlijke sfeer, prachtige kleuren, ik ben fan!

Als in een snoepjeswinkel! De verleiding is te groot! Alles is leuk!

Zeer correct

10 Saal van Zwanenbergweg